ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας από Κρανιά Ελασσόνας: Προχωρούμε με αποφασιστικότητα μπροστά

«Η Δεσποτική γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Χριστού μάς γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για το αύριο. Το άπλετο θείο Φως της Μεταμόρφωσης του Ιησού στο όρος Θαβώρ αντανακλά τη δυνατότητα του ανθρώπου να καταστεί δέκτης και πομπός της θείας φώτισης, διαχέοντας την ευλογία του Τριαδικού Θεού στον προσωπικό του περίγυρο και συμβάλλοντας στη βελτίωση της κοινωνίας μας.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο ιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, στον εορτασμό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, από τη φερώνυμη Ιερά Μονή, στην Κρανιά Ελασσόνας, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ελασσώνος, κ. Χαρίτωνος, παρουσία πλήθους κόσμου, και πρόσθεσε:

«Ευλογία είναι και το γεγονός ότι, χάρη στις τιτάνιες προσπάθειες των ιατρών, του νοσηλευτικού προσωπικού και των ερευνητών που ανακάλυψαν τα εμβόλια κατά του covid, ο φετινός Αύγουστος είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Σε υγειονομικό επίπεδο, έχουμε αφήσει τα δύσκολα πίσω μας και αισιοδοξούμε ότι, με την άμβλυνση των επιπτώσεων της ενεργειακής κρίσης, θα μπορέσουμε από το Φθινόπωρο να εργαστούμε απερίσπαστα για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας και τη δημιουργία πολλών νέων θέσεων εργασίας. Την ίδια στιγμή, οι επιδόσεις στους τομείς της ψηφιακής διακυβέρνησης και της απασχόλησης μάς επιτρέπουν να αισιοδοξούμε για την οικονομία μας.

Με πράξεις και απτά δεδομένα, προχωρούμε με αποφασιστικότητα μπροστά.

Χρόνια πολλά!».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες