ΛΑΡΙΣΑ

N.E. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Λάρισας: Οι σημερινές παραιτήσεις αποτελούν μια ξεκάθαρη δικαίωση του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη

Σε ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Λάρισας επισημαίνονται τα εξής:

“Οι αποκαλύψεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το predator και τις μυστικές παρακολουθήσεις καθώς και ο συνεχής αγώνας του για διαφάνεια και δημοκρατία σήμερα δικαιώνεται.

Δέκα ημέρες τώρα προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι όλα αυτά δεν ισχύουν πως λέμε ψέματα και πως κάνουμε φτηνή και παλαιοκομματική αντιπολίτευση.

Σήμερα λοιπόν παραιτήθηκαν ο Γ.Γ του Πρωθυπουργού, και ανιψιός του, και ο διοικητής της ΕΥΠ μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας.

Οι σημερινές εξελίξεις , οι σημερινές παραιτήσεις αποτελούν μια ξεκάθαρη δικαίωση του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη.

Το Μαξίμου προσπάθησε να υποβαθμίσει την υπόθεση παρακολούθησης όμως δεν τα κατάφερε. Οι παραιτήσεις επιβεβαιώνουν ότι η υπόθεση πρέπει να πάει μέχρι τέλους.

Επιμένουμε στο θεσμικό ρόλο της δικαιοσύνης και τονίζουμε πως η έρευνα δεν πρέπει να σταματήσει και δεν θα σταματήσει μέχρι να πάρουμε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα μας. Ερωτήματα όχι μόνο που θέσαμε ως ΠΑΣΟΚ αλλά τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν για κάθε πολίτη αυτής της χώρας.

Είναι πλέον φανερό πως υπάρχει μείζον θέμα δημοκρατίας και διαφάνειας στη χώρα , και η ευθύνη βαραίνει απευθείας τον Πρωθυπουργό.

Αν δεν μπορεί και δεν αντέχει να ανταποκριθεί στο δημοκρατικό του καθήκον , ας προκηρύξει εκλογές.

Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.

Όλα στο φως”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες