ΛΑΡΙΣΑ

Απάντηση του Δήμου Αγιάς σε καταγγελία για την ράμπα ΑΜΕΑ της Βελίκας

Σε απάντηση της καταγγελίας αναγνώστη του onlarissa.gr σχετικά με την ράμπα ΑΜΕΑ που είναι τοποθετημένος στην παραλία της Βελίκας ο οποίος έκανε λόγο για «πρόχειρη δουλειά», ο δήμος Αγιάς και συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Ντάγκας, απαντάει τονίζοντας ότι: «Αν υπάρχει συγκεκριμένο περιστατικό, καλό είναι να αναφερθεί σε όλες του τις λεπτομέρειες. Ωστε να γνωρίζουμε ποιες ακριβώς είναι οι «κακοτεχνίες» ποιες είναι οι «παραλείψεις» και πως ακριβώς συνετέλεσαν στον τραυματισμό του πολίτη».

Στην απαντητητική ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης πως: «η συγκεκριμένη ράμπα λειτουργεί με πλήρως πιστοποιημένα υλικά, από εξειδικευμένες εταιρείες και εξυπηρετεί τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα».

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Δήμου Αγιάς αναφέρονται τα εξής:

Με μια επιστολή στην οποία δεν φαίνεται καν το όνομα του συντάκτη, ο Δήμος Αγιάς στοχοποιείται για κάποιες – ακατανόητες στην πραγματικότητα – ευθύνες γύρω από τη λειτουργία και την ασφάλεια της ράμπας ΑΜΕΑ στην παραλία της Βελίκας.

Με κάποιες γενικόλογες αναφορές για «παραλείψεις» και κακοτεχνίες (;;;) τις οποίες δεν κατανοούμε ακριβώς, ένας πολίτης ισχυρίζεται ότι τραυματίστηκε στη συγκεκριμένη ράμπα, όπου «έφτασε από περιέργεια».

Αν υπάρχει συγκεκριμένο περιστατικό, καλό είναι να αναφερθεί σε όλες του τις λεπτομέρειες. Ωστε να γνωρίζουμε ποιες ακριβώς είναι οι «κακοτεχνίες» ποιες είναι οι «παραλείψεις» και πως ακριβώς συνετέλεσαν στον τραυματισμό του πολίτη.

Μέχρι τότε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες σας, ότι η συγκεκριμένη ράμπα λειτουργεί με πλήρως πιστοποιημένα υλικά, από εξειδικευμένες εταιρείες, εξυπηρετεί τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα (και σπανιότερα τους περίεργους) να φτάνουν στην παραλία, κάτι που θα έπρεπε, αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει στις περισσότερες παραλίες της χώρας.

Από την άλλη αν πρόκειται για μια απόπειρα σπίλωσης του Δήμου Αγιάς, ή απλώς διεκδίκησης αποζημίωσης, είναι αυτονόητο ότι θα λάβουμε κι εμείς τα μέτρα μας.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να μας κάνετε γνωστό το όνομα του επιστολογράφου».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες