ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

38χρονη Λαρισαία γνώρισε άνδρα μέσα από το διαδίκτυο, τον φιλοξένησε σπίτι της μια εβδομάδα και εκείνος την «έγδυσε» κανονικά

Έναν άνδρα που κατηγορείται για κλοπή χρυσαφικών, μετά από καταγγελία 38χρονης, αναζητεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, εξετάζοντας παράλληλα αν τα στοιχεία που δήλωσε ο δράστης είναι και τα πραγματικά του στοιχεία.

Η 38χρονη κατέφυγε προχθές την ΕΛ.ΑΣ., περιγράφοντας τα χρυσαφικά που λείπουν από την κοσμηματοθήκη της. Πρόκειται για χρυσαφικά απροσδιόριστής αξίας τα οποία, όπως κατήγγειλε η 38χρονη, διαπίστωσε πως έλειπαν, αφότου έφυγε από το σπίτι της και ο άγνωστος άνδρας, εικάζοντας έτσι πως αυτός τα έκλεψε. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία, η 38χρονη Λαρισαία γνώρισε τον άγνωστο άντρα μέσω μέσου κοινωνικής δικτύωσης και περίπου για μια βδομάδα, έως τις 30 Ιουλίου τον φιλοξένησε στο σπίτι της.

Η 38χρονη φέρεται να μη γνώριζε τα αληθινά στοιχεία του άγνωστου άνδρα, παρά μόνο όσα εκείνος της δήλωσε, λόγο για τον οποίο η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ερευνά αν τα δηλωθέντα στοιχεία είναι και τα πραγματικά στοιχεία του άνδρα που αναζητείται επίσης για κλοπή.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες