ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Την παράκαμψη του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας (βίντεο)

Την παράκαμψη του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, που αφορά την κατασκευή δρόμου 1,7 χλμ. υπέγραψε σήμερα στο Βόλο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ανάδοχος είναι η «Τεχνική Θεσσαλίας ΑΕ», η σύμβαση είναι ύψους 3.194.946 €, ο εργολάβος αναμένεται να μπει στο έργο εντός του Σεπτεμβρίου και η διάρκεια του έργου είναι 18 μήνες, ανάλογα των καιρικών συνθηκών του χειμώνα.

Η οδός που προτείνεται αφορά την παράκαμψη του Χιονοδρομικού Κέντρου με νέα χάραξη, που θα αντικαταστήσει το αντίστοιχο τμήμα του σημερινού δρόμου Χάνια – Κισσός που διέρχεται μέσα από τις χιονοδρομικές εγκαταστάσεις.

Επίσης, ο περιφερειάρχης υπέγραψε προγραμματικές συμβάσεις με τον Δήμο Σκοπέλου, για ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου Σκοπέλου και του Γυμνασίου – Λυκείου Γλώσσας και δύο παρεμβάσεις που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ με 485.000 και 490.000 € αντίστοιχα.

Τέλος, ο κ. Αγοραστός, υπέγραψε δύο συμβάσεις που αφορούν εκκλησίες, του Αγ. Νικολάου στην Πορταριά, όπου δημοπρατείται η συντήρηση του τέμπλου που χρονολογείται από το 1878 και η αποκατάσταση του ηχοσυστήματος στον Ιερού Ναού Αγίου Αποστόλων στο Κατηχώρι.

Δείτε βίντεο:

https://www.facebook.com/watch/?v=437725065072224

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες