ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Άναυδοι επιβάτες τρένου – 41χρονος κατέβασε το παντελόνι και αυνανιζόταν μπροστά στους!

Στη χρήση ναρκωτικών ουσιών και ψυχοφαρμάκων, που είχαν ως αποτέλεσμα να «χαθεί», απέδωσε την απόφασή του ένας 41χρονος άνδρας να αυνανιστεί μπροστά στα έκπληκτα μάτια συνεπιβατών του ενώ συνταξίδευαν με το ίδιο τρένο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα.

Με αφορμή μια διπλή, τραγική απώλεια στο οικογενειακό περιβάλλον -όπως ο ίδιος επικαλέσθηκε- ο 41χρονος οδηγήθηκε στο κόσμο των εξαρτησιογόνων ουσιών για να «ξεπεράσει» ή να «ξεφύγει» από το πρόβλημα όπως λανθασμένα πίστεψε.

Με τα ναρκωτικά και τα ψυχοφάρμακα ωστόσο, να τον οδηγούν στην πραγματικότητα σε αληθινά αδιέξοδα, σε πράξεις για τις οποίες στη συνέχεια δήλωσε «ντροπιασμένος», ζητώντας συγγνώμη αφού, όπως τόνισε στην απολογία του, έχοντας πάρει ηρωίνη «δεν ήμουν εκεί, είχα χαθεί…».

Τον 41χρονο κατήγγειλε νεαρή συνεπιβάτιδα που καθόταν σε διπλανή θέση με αποτέλεσμα όταν το τρένο φτάσει στη Λάρισα, να συλληφθεί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και χθες το μεσημέρι να οδηγηθεί ενώπιον του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου όπου, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για κατοχή ναρκωτικών χαπιών, καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 7 μηνών με τριετή αναστολή.

Βαγγέλης Κακάρας – Εφημερίδα Ελεθερία

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες