ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: 27χρονος κατά φαντασίαν σωτήρας σκαρφίστηκε ότι τον μαχαίρωσαν ενώ προστάτευε την κοπέλα του!

Σενάριο που θα… ζήλευε και το Χόλυγουντ σκαρφίστηκε ένας 27χρονος Λαρισαίος προκειμένου να συγκαλύψει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο οδηγήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας με ένα επιπόλαιο τραύμα στην κοιλιακή του χώρα.

Ο 27χρονος που μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο στα επείγοντα του νοσοκομείου, όπως κατέγραψε το onlarissa.gr, αρχικά φέρεται να είπε στους γιατρούς ότι διασκέδαζε σε τσιπουράδικο με την κοπέλα του, όταν ξέσπασε καυγάς μεταξύ αλλοδαπών και στην προσπάθεια να προστατέψει τη συνοδό του, τον μαχαίρωσαν στην κοιλιακή χώρα.

Όπως όμως αποκαλύπτει σήμερα ρεπορτάζ του Βαγγέλη Κακάρα στην «Ελευθερία», στη συνέχεια ο νεαρός φέρεται να ανασκεύασε τα όσα είπε αρχικά, χωρίς ωστόσο να δώσει πειστικές απαντήσεις για τα πραγματικά αίτια που τον οδήγησαν στο να πει ψέματα.

Οι υποψίες είχαν ήδη βέβαια δημιουργηθεί στις αρχές, αφού το «τραύμα» δεν ήταν τίποτε περισσότερο από επιπόλαιες εκδορές. Πιθανολογείται ότι όλα όσα έγιναν αφορούσαν προσωπικές διαφορές του 27χρονου με άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες…

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες