ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ασύλληπτο τροχαίο στη Λάρισα: Μετωπική αγροτικού με αυτοκίνητο – Στο νοσοκομείο ζευγάρι με δύο μικρά παιδιά! (φωτογραφίες)

Τρομερή μετωπική σύγκρουση έλαβε χώρα λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Κυριακής στη Λάρισα με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο νοσοκομείο ένα ζευγάρι με τα μικρά παιδιά τους!

Το συμβάν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, συνέβη στην περιφερειακή οδό της Τρικάλων, στο ύψος των εκπαιδευτηρίων «Καραβάνα» όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα κόκκινο αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με επιβατικό στο οποίο επέβαιναν ανδρόγυνο και τα δύο παιδιά τους ηλικίας τεσσάρων και ενός έτους!

Από τη σύγκρουση φέρεται να τραυματίστηκαν τα δύο παιδιά τα οποία μεταφέρθηκαν με τους γονείς – που είναι κατά τις πρώτες πληροφορίες σε καλή κατάσταση – με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας. Αντίστοιχα σε καλή κατάσταση είναι και ο οδηγός του αγροτικού οχήματος.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, ενώ το έργο τους δυσχεραίνεται από το γεγονός πως για ένα ακόμη βράδυ είναι εκτός λειτουργίας ο δημοτικός φωτισμός σε μεγάλο μέρος της Λάρισας!

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες