ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Χάλκη: Η τραγική ιστορία πίσω από τον 18χρονο που μαχαίρωσε τον πατέρα του (video)

Συγκλονισμένη παραμένει από χθες η κοινωνία της Λάρισας στην είδηση πως ένας νέος άνθρωπος μόλις 18 ετών, μαχαίρωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης τον πατέρα του και τον έστειλε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο. Ωστόσο, πίσω από την πράξη, κρύβεται το δράμα ενός νέου ανθρώπου, ένα δράμα που μόνον όσοι ζούσαν κοντά στην οικογένεια ή στη γειτονιά γνώριζαν, ούτε καν οι υπόλοιποι συγχωριανοί.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις μαρτυρίες κατοίκων της Χάλκης, ενός αγροτικού χωριού που δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν με αντίστοιχα περιστατικά την ειδησεογραφία.

Ο 18χρονος Ραφαήλ φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Προβλήματα που όπως λέει στην κάμερα γειτόνισσα, ήταν γνωστά, όπως γνωστές ήταν και οι συχνές εντάσεις που έφθαναν στα αυτιά των περιοίκων. «Μαλώνανε, εξηγεί και γινότανε ένα μπάχαλο εδώ… Θα σε σφάξω εγώ μια μέρα λέει. Κάνανε πάντα φασαρία και φωνές και λέει εγώ θα σε σφάξω κάποια μέρα. Η μάνα του σηκώνεται και κάθετε με το γιο της όταν είναι τα καλά του αυτός…».

Ωστόσο, άλλος κάτοικος του χωριού, μιλά για ένα παιδί «που κυκλοφορούσε και ήταν καλό…».

Άγνωστο παραμένει και το εάν πέραν των προβλημάτων υγείας, υπήρξε και κάτι άλλο που όπλισε το χέρι του νεαρού και τον οδήγησε στο να μαχαιρώσει στην κοιλιά τον άνθρωπο που τον έφερε στη ζωή.

Ο 18χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας για εξετάσεις, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα λάβει περαιτέρω θεραπεία. Ο 56χρονος πατέρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Δείτε βίντεο με μαρτυρίες κατοίκων του χωριού:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες