ΛΑΡΙΣΑ

Αλλάζει εικόνα το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας – Παρουσιάστηκε η μερική ανακαίνιση της Α’ Παθολογικής Κλινικής (φωτό)

Η μερική ανακαίνιση της Α΄ Παθολογικής Κλινικής ολοκληρώθηκε προ ημερών στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, η οποία περιλαμβάνει τον ελαιοχρωματισμό της. Τέτοιου είδους ανακαίνιση στη συγκεκριμένη Κλινική είχε να πραγματοποιηθεί από το Έτος 2004.

Η εν λόγω ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε υπό μορφή δωρεάς από τον κο Στέφανο Γκερλιώτη – Γεωργικά Μηχανήματα (service – πωλήσεις – ανταλλακτικά – λιπαντικά), υπό την επίβλεψη του Δήμου Τυρνάβου.

Το Παθολογικό Τμήμα έχει συνδράμει αποφασιστικά και αποτέλεσε πολύτιμο αρωγό στο έργο του Νοσοκομείου για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού COVID 19 στη Θεσσαλία και όχι μόνο.

Η παρουσίαση έγινε από τον Διευθυντή της Κλινικής και Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, κο Κωνσταντίνο Καρακούση, παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου, κου Γρηγόριου Βλαχάκη, του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, κου Χαρίλαου Τσιλιάκου, του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, κου Κωνσταντίνου Πάνου, του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου (αιρετός εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών, προσωπικού), κου Γρηγορίου Γρηγοριάδη και της Προϊσταμένης της Κλινικής, κας Ευαγγελίας Παπατζέλου.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες