ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Π.Ε. Καρδίτσας: Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για αποκατάσταση ζημιών από πλημμύρες του Ιανουαρίου του 2018

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο ανοιχτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός μέσω του οποίου θα ανακηρυχθεί ο ανάδοχος που θα αναλάβει το έργο «Αποκατάσταση ζημιών από τις πλημμύρες την 12η Ιανουαρίου 2018, αρμοδιότητας περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των προσφορών από τους οικονομικούς φορείς είναι έως τις 25 Αυγούστου 2022, με τον προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται σε 4.950.000 ευρώ.

Το karditsalive.net επικοινώνησε για το θέμα με τον ειδικό σύμβουλο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, σε θέματα έργων, κ. Δημήτρη Κουτρομάνο, ο οποίος και μας απάντησε πως το έργο αφορά στην αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας, καθαρισμό στραγγιστικών τάφρων και τμημάτων δανειοτάφρων ποταμών, όπως και αποκατάσταση σωληνωτών τεχνικών σε περιοχές του Δήμου Παλαμά, Δήμου Σοφάδων και Δήμου Καρδίτσας.

Στο πλαίσιο του έργου προβλέπεται η αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας συνολικού μήκους 129,6 χιλιομέτρων καθαρισμός στραγγιστικών τάφρων συνολικού μήκους 96.2 χιλιομέτρων, καθαρισμός δανειοτάφρων ποταμών (αυτοφυή βλάστηση, προσχώσεις κ.α.) συνολικού μήκους 14.9 χιλιομέτρων και την αποκατάσταση σωληνωτών οχετών διατομής Φ1000 και Φ1200 μήκους 32 και 17 μέτρων αντίστοιχα.

Πηγή: karditsalive.net

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες