ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αυτή είναι η γυναίκα που κατηγορείται πώς είχε σαν υπηρέτη τον Μο Φάρα

Ο Μο Φάρα συγκλόνισε τον κόσμο με τις αποκαλύψεις που έκανε για την ζωή του και τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε.

Ο διάσημος Βρετανός αθλητής στίβου, αποκάλυψε μάλιστα πως είχε μπει παράνομα στην Αγγλία σε μικρή ηλικία και μάλιστα με πλαστά στοιχεία καθώς το όνομά του δεν είναι Μο Φάρα.

Πολλά αγγλικά μέσα ενημέρωσης αποκαλύπτουν πως η Νίμκο Φάρα (54 χρονών) είναι η γυναίκα που πέρασε πριν χρόνια τον σπουδαίο σήμερα αθλητή, στην Αγγλία και τον παρουσίασε ως γιο της.

Ο Μο Φάρα  είχε τονίσει στην πρόσφατη συνέντευξή του πως ήταν σαν υπηρέτης στο σπίτι που έζησε για χρόνια, ενώ ο πραγματικός Μο είχε μείνει στο Τζιμπουτί.

Η Νίμκο Φάρα πάντως αρνείται τις κατηγορίες πως συμπεριφέρονταν άσχημα και είχε τον Μο σαν υπηρέτη στο σπίτι της ενώ ένας από τους γιους της τόνισεε πως είχε τον Μο σαν παιδί της.

Η ίδια η Φάρα υποστήριξε πως αναγκάστηκε να κάνει την συγκεκριμένη παρανομία, γιατί της είχαν πει πως ο μοναδικός τρόπος να περάσει στην Αγγλία ήταν να έχει μαζί της τρία παιδιά.

Οι αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησε ο σπουδαίος Βρετανός είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας και τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης δίνουν ιδιαίτερη  βαρύτητα στις εξελίξεις.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις