ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μπλακ άουτ στα παράλια της Λάρισας, Αγιά, Πυργετό και Αιγάνη – Πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη

Χωρίς ηλεκτροδότηση έχει μείνει από τις 10 το πρωί της Κυριακής μέρος των παραλίων του Νομού Λάρισας και όχι μόνο, λόγω βλάβης.

Ειδικότερα το μπλακ άουτ έχει επηρεάσει τα Μεσάγγαλα, το Στόμιο, την Αιγάνη, πολλές περιοχές του Δήμου Αγιάς, αλλά και τον Πυργετό.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε λόγω βλάβης της γραμμής μέσης τάσης, όπως αναφέρθηκε στο onlarissa.gr, από την ΔΕΗ, ενώ συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να αποκαταστήσουν το πρόβλημα.

Μια πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι η βλάβη θα αποκατασταθεί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, ενώ η ηλεκτροδότηση στις συγκεκριμένες περιοχές θα  αρχίσει να επανέρχεται σταδιακά.

Οι επαγγελματίες της περιοχής βρίσκονται σε μεγάλη ανησυχία, καθώς μια μεγαλύτερη καθυστέρηση της αποκατάστασης του προβλήματος θα τους κοστίσει ακριβά για μια ακόμη φορά…

Επιπρόσθετα στο Καστρί Λουτρό υπάρχουν διαμαρτυρίες ότι εκτός από διακοπή ρεύματος, υπάρχει και διακοπή νερού, με τους κατοίκους, τους παραθεριστές και τους επισκέπτες να είναι πραγματικά αγανακτισμένοι για τις απαράδεκτες συνθήκες που βιώνουν, μια ημέρα καύσωνα σαν την σημερινή.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες