ΛΑΡΙΣΑ

Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας: ΕΔΕ διέταξε ο Βλαχάκης μετά την καταγγελία πως συνοδός ασθενή ξυλοκόπησε γιατρούς

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Γρηγόρης Βλαχάκης, με αφορμή τη καταγγελία της ΕΙΝΚΥΛ πως συνοδός ασθενούς ξυλοκόπησε γιατρούς της Ορθοπεδικής.

Σε σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου τονίζονται τα εξής: “Για τη διαλεύκανση των καταγγελλόμενων, ο Διοικητής κ. Γρηγόριος Βλαχάκης διέταξε την προβλεπόμενη Ένορκη Διοικητική Εξέταση, τονίζοντας πως πάγια, αδιαπραγμάτευτη και χωρίς ναι μεν αλλά, θέση του είναι η καταδίκη και αποδοκιμασία κάθε μορφής βίας, πολλώ δε μάλλον εντός ενός νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σημειώνεται πως το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας επί εικοσιτετραώρου βάσεως διαθέτει ασφάλεια από Εταιρεία Security με πιστοποιημένο προσωπικό ασφαλείας, η οποία όμως δεν ειδοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του καταγγελθέντος περιστατικού.

Τέτοια σπάνια, άτυχα περιστατικά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αμαυρώσουν το επιστημονικό έργο του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, καθώς και την αγάπη και την εμπιστοσύνη των Λαρισαίων προς το Νοσοκομείο.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες