ΛΑΡΙΣΑ

Τουρίστρια στο Λιβάδι Ελασσόνας είδε κολόνα στον δρόμο και άρχισε να επιδίδεται στο pole dancing – Έτριβαν τα μάτια τους οι βοσκοί (φωτο)

Υπερθέαμα και μάλιστα χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πριν λίγες ημέρες ντόπιοι κτηνοτρόφοι στο Λιβάδι Ελασσόνας, αντικρίζοντας μια τουρίστρια να κάνει pole dancing σε μια κολόνα στη άκρη του δρόμου.

Ατραξιόν έγινε το σκηνικό για τους περαστικούς και ιδιαίτερα για τους βοσκούς της περιοχής που έτριβαν τα μάτια τους μένοντας άναυδοι με το θέαμα που αντίκρισαν από την Ουγγαρέζα τουρίστρια.

Όπως μας αναφέρει η συμπατριώτισσα της τουρίστριας και για χρόνια τώρα κάτοικος Λιβαδίου κα Ρίτα Κακάνη: «Πρωτοφανές υπερθέαμα μπόρεσαν να απολαύσουν μερικοί κτηνοτρόφοι στο Λιβάδι από μια συμπατριώτισσα μου που ήρθε να επισκεφτεί το χωριό και το χόμπι της είναι το pole dancing. Κατά τα άλλα, είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός που είναι ένα πολύ σπάνιο επάγγελμα για γυναίκα. Φαντάζεστε να την είχε προσλάβει η ΔΕΗ και να αποκαταστούσε τις βλάβες της ηλεκτροδότησης που γίνονται συχνά στο Λιβάδι;».

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Ρίτα Κακάνη με πληροφορίες από το tolivadimeallomati

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες