ΛΑΡΙΣΑ

Συνάντηση γνωριμίας του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό με το Μητροπολίτη Ιερώνυμο Λαρίσης

Η πρόεδρος κα Εριφύλη Καλογεροπούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Ελένη Δημητρίου και Ερασμία Μαρκοπούλου του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο για μια συνάντηση γνωριμίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό και εγκάρδιο κλίμα. Τα μέλη του ΔΣ ενημέρωσαν τον Σεβασμιότατο για τον τρόπο λειτουργίας και τις δράσεις του συλλόγου καθώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των ατόμων με αυτισμό.

Με μεγάλη έκπληξη διεπίστωσαν ότι ο Σεβασμιότατος γνωρίζει τα θέματα που απασχολούν τις οικογένειες των ατόμων με αυτισμό και την ανάγκη υποστήριξης τους για να αποδεχθούν την ιδιαιτερότητα του παιδιού τους ώστε να ξεπερνούν τις καθημερινές προκλήσεις.

Ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση της προέδρου να επισκεφθεί και να γνωρίσει τις δομές του συλλόγου. Τέλος συζητήθηκε η δυνατότητα μελλοντικής συνεργασίας για την ευαισθητοποίηση της κοινότητας και την καταπολέμηση του στίγματος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες