ΛΑΡΙΣΑ

Τελετή αποφοίτησης του ΕΠΑΛ Τυρνάβου για τη Γ’ λυκείου 2022

Το ΕΠΑΛ Τυρνάβου ολοκλήρωσε με ιδιαίτερη επιτυχία την τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ λυκείου για τη σχολική χρονιά 2021-2022 στην αυλή του σχολείου. Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Τυρνάβου ετοίμασαν και φέτος, για 2η χρονιά, μια εκδήλωση με αγάπη και φροντίδα για τους μαθητές που αποχαιρετούν το σχολείο. Ήρθαν ξανά στο σχολείο, δυο αγαπητοί συνάδελφοι που βγήκαν στη σύνταξη, η Μπρότση Κατερίνα και η Παπαλέξη Ελευθερία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Κόκουρας Ιωάννης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας, Κατσαρός Χριστόφορος, η προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων ν. Λάρισας, Ψαριανού Βασιλική και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας, Ζέρβας Νικόλαος, ο οποίος σημείωσε ότι το ΕΠΑΛ Τυρνάβου με τις πολλές και ποικίλες δράσεις του είναι σαν πρότυπο σχολείο.

Μετά τους χαιρετισμούς των επισήμων η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Τυρνάβου, Νούλα Ελένη μίλησε στους μαθητές, τους απένειμε τους τίτλους σπουδών και τους έδωσε το χειροποίητο δώρο που ετοίμασε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ειδικά για αυτή τη βραδιά, όπως ανέφερε η πρόεδρος Κάκκα Γιάννα. Προβλήθηκε βίντεο με φωτογραφίες από όλη τη σχολική χρονιά και τις δράσεις του σχολείου, το οποίο επιμελήθηκαν οι συνάδελφοι Μπεκίρη Μαρία και Γεράση Δήμητρα, ενώ σκόρπισε στιγμές γέλιου ο απόφοιτος Ντέλλας Βασίλης με το καυστικό του χιούμορ στο Stand Up Comedy.

Η βραδιά έκλεισε με ζωντανή μουσική από το Ντίνο Βαλάντη (μπουζούκι, κιθάρα), Στεφανίδη Πασχάλη (κλαρίνο) και Πιλλάτι Ελένη (τραγούδι), ενώ δικά της τραγούδια παρουσίασε η Μήνου Ευαγγελία και dj-set ο Αγραφιώτης Δημήτρης και Ούρδας Νικηφόρος. Εδέσματα είχαν ετοιμάσει καθηγητές και γονείς, ενώ θετική εντύπωση έκανε η συμβολή και η συμμετοχή όλων στην οργάνωση, καθώς και στην καθαριότητα του χώρου. Η παρουσίαση έγινε από το Γιουρούκη Αργύρη και το Σακατζή Δημήτρη, ο οποίος είχε και το γενικό συντονισμό.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες