ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Eίπε ψέματα ότι έπεσε σε γκρεμό – Ξεσήκωσε όλο το χωριό στον Βόλο η 50χρονη

Σε ψευδή αναγγελία εξελίχθηκε χθες η αναφορά 50χρονης, πως έφυγε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό σε περιοχή μεταξύ του Πηγαδιού και του Πτελεού. Οι αγωνιώδεις προσπάθειες των αρχών, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, να την εντοπίσουν, αλλά και των συγχωριανών της, που κινητοποιήθηκαν επίσης, είχαν τελικά περίεργη κατάληξη.

Η γυναίκα αποδείχτηκε πως ήταν σε φιλικό της πρόσωπο, καλά στην υγεία της και δεν είχε περιπέτεια με το αυτοκίνητό της. Εντούτοις, στις 20:00, άγνωστο για ποιον λόγο ακριβώς, απευθύνθηκε στην Αστυνομία και ζήτησε βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ισχυρίστηκε πως ενώ πήγαινε να πάρει τσιγάρα στη διαδρομή με το ΙΧ είχε ατύχημα και το αυτοκίνητό της, που υποτίθεται πως έφυγε από τον δρόμο, χτύπησε σε δέντρο.

Αμεσα κινητοποιήθηκαν δύναμη έξι πυροσβεστών με δύο αυτοκίνητα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα και πληρώματα περιπολικών του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού.

Η παρουσία της Αστυνομίας στο χωριό της γυναίκας και τα οχήματα της Πυροσβεστικής ανησύχησαν τους συγχωριανούς της 50χρονης, που αναστατώθηκαν, όταν ενημερώθηκαν για το τροχαίο.

Είναι χαρακτηριστικό πως ήχησαν ακόμη και οι καμπάνες του χωριού με τους κατοίκους να ψάχνουν αγωνιωδώς να εντοπίσουν το ΙΧ και να συνδράμουν στις αρχές και την οικογένειά της, καθώς στις έρευνες, σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετείχαν ο σύζυγος της 50χρονης και η κόρη της.

Στην περιοχή έσπευσαν διοικητές από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, τον Δρυμώνα, το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Επί μία ώρα συνεχίζονταν οι έρευνες όταν τελικά η γυναίκα ειδοποίησε γύρω στις 21:00 πως είναι καλά. Μέσω της κόρης της είπε πως δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας και έλεγε πράγματι αλήθεια, αφού η πληροφορία διασταυρώθηκε από τις αρχές και έτσι σήμανε άρση συναγερμού.

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες