ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ISANTI: Τo νέο beach bar του Πλαταμώνα που αποτελεί μια all day εμπειρία και αποθεώνει τον ήλιο και την θάλασσα

Ήρθε για ν’ αλλάξει όλα όσα χαρακτηρίζουν ως τώρα τα μπάνια μας στον Πλαταμώνα. Το ISANTI λειτουργεί εδώ και δυο εβδομάδες και είναι ήδη talk of the town. Ένα high end all day beach bar που φιλοδοξεί ν’ αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης σ’ ένα σκηνικό υψηλής αισθητικής και προσιτής πολυτέλειας.

Βρίσκεται στο πλέον ανοιχτό προς τη θάλασσα του Αιγαίου σημείο του Πλαταμώνα, στον χώρο δίπλα στο ξενοδοχείο Platamon Palace και αποτελεί θα έλεγε κανείς, μια ωδή στον ήλιο και τη θάλασσα. Μια all dayεμπειρία που πλημμυρίζει τις αισθήσεις και δοξάζει το ελληνικό καλοκαίρι.

Ένας επιχειρηματίας που έχει δώσει τις εξετάσεις  του στον χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας  εν γένει, ο Γιάννης Γκέκας του Nonna Rossa και η ομάδα του βρίσκεται πίσω από αυτή την εξαιρετικής αισθητικής επιχειρηματική πρωτοβουλία. Οργάνωσε έναν χώρο με τόσο μεράκι και γούστο που μόνο επιφωνήματα θαυμασμού  προκαλεί στον επισκέπτη.

Σύγχρονο design με lounge ατμόσφαιρα που δένει αρμονικά με τα greek chic στοιχεία. Άνετες ξαπλώστρες ιταλικής προέλευσης, σε απόσταση τόση ώστε να διασφαλίζουν ιδιωτικότητα, υπέροχες ομπρέλες που δένουν με το περιβάλλον, κρεβάτια και πουφ ανάμεσα  στους φοίνικες που ορίζουν τον  χώρο, διάδρομοι από ντέκ που διευκολύνουν την πρόσβαση όλων. Ακόμη και των ΑΜΕΑ για τα οποία διαθέτει  ειδικό όχημα για την απρόσκοπτη  κίνηση τους στο εσωτερικό του beach bar!

Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας άλλωστε, είναι το κύριο χαρακτηριστικό του ISANTI, καθώς από τον τρόπο που το προσωπικό υποδέχεται τον επισκέπτη ως τον τρόπο που το τακτοποιεί στην ξαπλώστρα και τον εξυπηρετεί καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής  του στο χώρο, συνιστούν τεκμήρια άριστης φιλοξενίας. Προσωπικό άψογα ενδεδυμένο, με ευγένεια προσφέρει τις extra large πετσέτες που παρέχει το ISANTI δωρεάν στους επισκέπτες  του, μαζί με μια φιάλη  νερό και – τι έκπληξη!- ένα σετ περιποίησης με αντηλιακά προϊόντα μαυρίσματος!

Όλα αυτά περιλαμβάνονται στην τιμή ενοικίασης της ξαπλώστρας που κοστολογείται στα 20€ για τις προνομιούχες θέσεις μπροστά στη θάλασσα και 15 € στις υπόλοιπες θέσεις. Τιμές που δικαιολογεί απόλυτα η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η ομορφιά  στον χώρο που σου δίνει την αίσθηση ότι δεν πρόκειται για διακοπές στον Πλαταμώνα, αλλά σ’ ένα από τα ξακουστά hot spots των κοσμοπολίτικων νησιών της χώρας. Δεν έχει υπάρξει άλλωστε, περίπτωση άλλου beach bar στην ευρύτερη περιοχή, που η καθημερινή του λειτουργία να ξεκινάει το πρωί με «στρώσιμο» της άμμου της παραλίας από ειδικά μηχανήματα και καθάρισμα  της θάλασσας με απόχες  από τα ελάχιστα φύκια που μπορεί να εμφανίζει στο συγκεκριμένο σημείο!

Αν στα παραπάνω προσθέσει κανείς τη γευστική εμπειρία που προσφέρει το ISANTI , θα καταλήξει  στην συμπέρασμα ότι οι υπηρεσίες του πράγματι αναβαθμίζουν τον Πλαταμώνα που απέκτησε το πρώτο classy allday beach bar. Μια γευστική εμπειρία με πιάτα  που δημιουργήθηκαν με έμπνευση και άριστης ποιότητας πρώτες ύλες που περιλαμβάνουν από το απλό χορταστικό και σε πολύ εντυπωσιακή μορφή club sandwich, ως το ιδιαίτερο προσεγμένο σούσι και τις εξαιρετικές κοπές διαφόρων κρεάτων υψηλής διατροφικής αξίας (ribeye, T-bone, tomahawk). Η κουζίνα λειτουργεί ως τη μια μετά τα μεσάνυχτα που σημαίνει ότι μαζί με το cocktail bar που προσφέρει εξαιρετικά πρωτότυπες γεύσεις ως αργά το βράδυ, το  INSANTI αποτελεί ταυτόχρονα μια ξεχωριστή πρόταση νυχτερινής διασκέδασης, καθώς ο φωτισμός  του χώρου δημιουργεί μια ιδιαίτερα εξωτική ατμόσφαιρα δίπλα στην απεραντοσύνη της θάλασσας του Αιγαίου.

Το ISANTI λοιπόν, ήρθε για να μείνει και να προσφέρει αυτό που έλειπε από τον Πλαταμώνα: Χαλαρή αλλά exclusive διάθεση, αυθεντική φιλοξενία αλλά και κομψότητα, διασκέδαση, προσιτή πολυτέλεια και αξέχαστες στιγμές στην παραλία.

Όσοι Λαρισαίοι και μη είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το ISANTI τα δύο πρώτα Σαββατοκύριακα της λειτουργίας του, αποκόμισαν άριστες εντυπώσεις και είχαν μόνο θετικές αναμνήσεις να περιγράψουν στους φίλους τους.

Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και το ISANTI περιμένει όλους όσους διαθέτουν υψηλά στάνταρ για να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους και τους αρέσει να απολαμβάνουν υπηρεσίες εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες