ΛΑΡΙΣΑ

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λαρισαίων

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 5 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λαρισαίων στις 7 το απόγευμα με τις εξής ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων:

1. Ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν» κ. Αλέξανδρου Νάρη με θέμα: «Κατάσταση Κοίτης Πηνειού».

2. Ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης «Ορμή Ανανέωσης» κ. Νικολάου Γαμβρούλα με θέμα: «Επικίνδυνες φθορές σε κατοικίες της πόλης».

Παράλληλα στις 8.00 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λαρισαίων με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

1. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης χώρου γραφείων για τη στέγαση της Ενεργειακής Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων (ΕΝΚΟΙΛ).

2. Πρόταση ονοματοθεσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λάρισας που εδρεύει στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο σε «Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας Αλέξης Μπατζανούλης».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

3. Λήψη Κανονιστικής Απόφασης που αφορά στην τροποποίηση – συμπλήρωση της με αριθμ. 44/2021 Α.Δ.Σ. με θέμα: «Νέος Κανονισμός Λειτουργίας Κοινόχρηστων χώρων Δήμου Λαρισαίων», ΄σύμφωνα με τη με αριθμ. 51/2022 Α.Ε.Π.Ζ.

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

4. Τροποποίηση της με αριθμ. 156/2022 Α.Δ.Σ. με θέμα: Έγκριση Τροποποίησης της Απόφασης Υλοποίησης με Ίδια Μέσα του Υποέργου ( 2) με τίτλο «Παράρτημα Ρομά Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων» της πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5008937.

5. Έγκριση μίσθωσης ακινήτου για τη μεταστέγαση υπηρεσιών του Στεκιού Ηλικιωμένων της Τερψιθέας του ΣΤ’ΚΑΠΗ της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

6. Ανανέωση μείωσης ετήσιου μισθώματος του δημοτικού λατομείου αδρανών υλικών στη θέση Παλαιοκκλήσι Αμυγδαλέας.

Δ/ΝΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ

7. Προσκύρωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 20,28 τ.μ, στην ιδιοκτησία του Αθανασίου Νότα του Κων/νου με βάση τη με αρ. 18/1992 πράξη τακτοποίησης σύμφωνα με τη με αριθμ. 390/2022 Α.Ο.Ε.

Δ/ΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

8. Έγκριση επιχειρησιακού προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Λαρισαίων για τα έτη 2022-2023.

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

9. Σύσταση επιτροπής για την προσωρινή παραλαβή του έργου: «Επισκευή λιθόκτιστου κτιρίου 3ου Δημοτικού Σχολείου, λόγω σεισμού».

10. Σύσταση επιτροπής για την προσωρινή παραλαβή του έργου: «Επισκευές-Συντηρήσεις Σχολείων (Α΄ ΦΑΣΗ 2019)».

11. Σύσταση επιτροπής για την προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου: «Έργα βελτίωσης της κινητικότητας στον οικισμό Γιάννουλης».

12. Λήψη Κανονιστικής Απόφασης με θέμα: Μελέτες Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων οδών (φορά – προτεραιότητα & καθεστώς στάθμευσης) στην πόλη της Λάρισας –ΑΜ16, σύμφωνα με τη με αριθμ. 59/2022 Α.Ε.Π.Ζ.

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

13. Μεταβολές σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2022-2023.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες