Απόλλων Λάρισας

Ανανέωσαν στον Απόλλωνα Λίταινας, Γιαννίτσης, Σταματής

Παραμένουν στον Απόλλωνα Λάρισας και την νέα αγωνιστική σεζόν οι Μιχάλης Γιαννίτσης, Δημήτρης Λίταινας και Ανδρέας Σταματής.

Ο Δημήτρης Λίταινας είχε φέτος σε 29 συμμετοχές στην SL2, δύο γκολ και ικανοποίησε, εκτελώντας τον ρόλο του ως χαφ.

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης είχε φέτος σε 30 συμμετοχές στην SL2, τρία γκολ και έφερε εις πέρας τις υποχρεώσεις στην άμυνα, ενώ ο κεντρικός επιθετικός, Ανδρέας Σταματής έκανε σε 29 συμμετοχές στην SL2, έξι γκολ και τέσσερις ασίστ.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαρισινής ΠΑΕ, κ. Κώστας Τσακίρης ανέφερε αποκλειστικά στο LigaΝews.gr ότι: «Ήρθα σε μια ομάδα, η οποία έχει ξεχωριστή ιστορία. Αποφάσισα να έρθω εδώ στην Λάρισα, γιατί βασικά αγαπώ την πόλη. Ο Απόλλων Λάρισας είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της πόλης, με ιδιόκτητο γήπεδο και πολύ καλές εγκαταστάσεις και η προσωπική μου σχέση με τον πρόεδρο, τον κ. Ματζανά έκαναν πιο εύκολη την απόφαση μου, στο να έρθω και να αναλάβω τα ηνία της ομάδας. Είναι μια από τις πιο νοικοκυρεμένες ομάδες από άποψη υποχρεώσεων προς τρίτους και προς δημόσιο. Ο πρώτος στόχος είναι να ανανεώσουμε τον βασικό κορμό της ομάδας και από εκεί και πέρα, μέσα στα επόμενα χρόνια, να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην SL2. Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με προπονητή και με παίκτες, οι οποίοι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν. Η ομάδα θα ξεκινήσει προετοιμασίες, το βασικό στάδιο θα γίνει στην Σλοβενία κατά πάσα πιθανότητα».

Πηγή: LigaNews.gr

Πηγή: arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις