ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Λαρισαίοι θα… την κάνουν ταράτσα – Ξεκινάει το 6ο Taratsa Film Festival (φωτο – βίντεο)

Έχει γίνει πλέον θεσμός και είναι ένας από τους αγαπημένους των Λαρισαίων κάθε καλοκαίρι και ειδικά των σινεφίλ. Το 6ο Taratsa Film Festival Λάρισας ξεκινάει αύριο Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, με μεγάλες προσδοκίες ότι θα προσφέρει ακόμη καλύτερες καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές φέτος στις ταράτσες της πόλης.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε το πρωί της Τρίτης στο γραφείο του Περιφερειάρχη στο νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο κ. Κώστας Αγοραστός ανέφερε ότι: «πρόκειται για ένα ξεχωριστό γεγονός και μια μοναδική εμπειρία. Σε διάφορες ταράτσες θα προβληθούν ταινίες για όσους αγαπούν τον κινηματογράφο και δη θερινό σινεμά με ελεύθερη είσοδο».

Από την πλευρά της η εκ των εμπνευστριών του Φεστιβάλ και πρόεδρος του Taratsa Film Festival, Δήμητρα Μπαράτση, τόνισε πως σε έξι σημεία της πόλης θα παίξουν ταινίες, ευχαριστώντας τους διοργανωτές για την πραγματοποίηση και του φετινού Φεστιβάλ.

Ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Γιάννης Μπουτίνας από την πευρά του σημείωσε ότι “φέτος θα υπάρξει πρόσβαση σε άτομα με αναπηρία για να απολαύσουν το φεστιβάλ”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες