ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Τραυμάτισε γυναίκα υπάλληλο Υπηρεσίας στο Βόλο στην προσπάθειά του να κλέψει τσάντες

Συνελήφθη, χθες Τετάρτη το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας Έλληνας, κατηγορούμενος για δύο περιπτώσεις κλοπής και μία ληστεία.

Ειδικότερα, αρχικά χθες αργά το μεσημέρι στο Βόλο, ο δράστης, αφού έθραυσε το τζάμι μπαλκονόπορτας κουζίνας οικίας, ιδιοκτησίας Ελληνίδας, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε -1- τηλεόραση.

Στη συνέχεια, λίγη ώρα αργότερα, μετέβη σε Υπηρεσία στην πόλη του Βόλου, όπου, αφού διέρρηξε την πόρτα βοηθητικού δωματίου, διά της θραύσεως, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε -2- γυναικείες τσάντες εργαζόμενων γυναικών.

Κατά τη διαφυγή του με τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, ο δράστης έγινε αντιληπτός από τις εργαζόμενες υπαλλήλους και η μία εξ αυτών επιχείρησε να ανακτήσει τις τσάντες. Στην προσπάθειά της, ο δράστης χρησιμοποιώντας σωματική βία, έκαμψε την όποια αντίσταση, τραυματίζοντάς την.

Αντιλαμβανόμενο το παραπάνω συμβάν, άλλο άτομο της Υπηρεσίας ακολούθησε τον δράστη, με αποτέλεσμα την απόρριψη των αφαιρεθείσων τσαντών και την άμεση παραλαβή τους από τις παθούσες.

Μετά από αναζητήσεις, ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε σημείο της πόλης και ακινητοποιήθηκε.

Σημειώνεται ότι ο δράστης είχε συλληφθεί και προχθές (21-06-2022) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, διότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας, είχε αφαιρέσει τσαντάκι ημεδαπής πεζής που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των -10- ευρώ και κλειδιά, καθώς και τσάντα πλάτης ανήλικης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες