ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λαρισαίοι έτοιμοι για όλα… – Δείτε στο γκάλοπ του onlarissa.gr πως υποδέχτηκαν τον πρώτο καύσωνα του καλοκαιριού (φωτο -βίντεο)

Με υψηλές θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου “χτύπησε” ο καύσωνας σήμερα Τετάρτη τη Λάρισα. Άλλοι κρατώντας ένα μπουκάλι με νερό στο χέρι, άλλοι φορώντας καπέλο, άλλοι κάνοντας αέρα και άλλοι κάτω από τη σκιά των δέντρων, οι Λαρισαίοι προσπάθησαν να “αντισταθούν” στον πρώτο καύσωνα του καλοκαιριού, που από χθες πλήττει την πόλη δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Οι περισσότεροι Λαρισαίοι φάνηκαν προετοιμασμένοι για τη σημερινή υψήλη θερμοκρασία και μάλιστα στο γκάλοπ που έκανε το onlarissa.gr δίνουν και συστάσεις στους συμπολίτες μας για προφύλαξη από τον καύσωνα. Πολλά υγρά και προσοχή στο φαγητό!

Εξάλλου, τα καταστήματα εφοδιάζονται με μεγάλες ποσότητες εμφιαλωμένου νερού, ενώ δύο ασθενοφόρα είναι σε επιφυλακή στην Κεντρική Πλατεία για παν ενδεχόμενο.

Μέχρι και τη 1 το μεσημέρι κανείς δεν είχε επισκεφτεί την κλιματιζόμενη αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου που προσφέρεται για ανάσες δροσιάς.

Ωστόσο, οι αίθουσες παραμένουν ανοιχτές από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Δείτε το βίντεο με πολίτες που μιλούν για τον πρώτο μεγάλο καύσωνα στη Λάρισα:

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Νικόλας Σελητσιανιώτης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες