Life & StyleΘΕΣΣΑΛΙΑ

Έλαμψε η παγκόσμια ομορφιά στα καλλιστεία της Λίμνης Πλαστήρα – Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ

Έλαμψαν οι παγκόσμιες καλλονές του 26ου διαγωνισμού Οικολογίας και Ομορφιάς «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2022», στα χθεσινά Καλλιστεία που διεξήχθησαν στο ξενοδοχείο NevrosResort&Spa της Λίμνης Πλαστήρα, για την ανάδειξη της ΜissEcologia International.

Οι πρέσβειρες της παγκόσμιας ομορφιάς που βρέθηκαν αυτές τις μέρες στα Τρίκαλα, στα Μετέωρα, στην Καρδίτσα και στη Λίμνη Πλαστήρα, έγιναν ήδη οι καλύτεροι διαφημιστές της Θεσσαλίας με συνεχείς αναρτήσεις σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα πανέμορφα τοπία της Θεσσαλίας ταξιδεύουν πλέον καθημερινά σε Βραζιλία, Ιταλία, Ρουμανία, ΗΠΑ, Γκάνα, Βέλγιο, Κύπρο, Ρωσία, Ουκρανία, Βενεζουέλα, Πουέρτο Ρίκο, Πολωνία, Μολδαβία και πολλές ακόμη χώρες.

Τα κορίτσια παρέλασαν με μαγιό και βραδινό φόρεμα με τα χρώματα της χώρας τους, όλες ήταν υπέροχες και τους τίτλους της ΜissEcologia International της χθεσινής βραδιάς κατέκτησαν:

  • Miss EcologiaInternational 2022, ηΒραζιλιάνα Thais Mara Souto
  • 1ηαναπληρωματική Miss EcologiaInternational 2022, ηΙταλίδα Miriam Malerba
  • Instagram Girl 2022, ηΡουμάναIoannaDorohoi

Στην κριτική επιτροπή βρίσκονταν:

  • Ο πρόεδρος του Σωματείου Μοντέλων Γιώργος Κουτούλιας
  • Η σχεδιάστρια μόδας Φρύνη Γιαννούλη
  • Ο ειδικός αναλυτής Νίκος Καρδούλας
  • Ο δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος
  • Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας – καρδιολόγος Θωμάς Κόντος
  • Ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος
  • Ο εκδότης της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ, Γιώργος Αμβροσίου

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και ανάμεσά τους και η εκπρόσωπος του Δήμου Πύλης και μέλος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μάνη Γιαννοτάκη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την ευγενική συνεργασία εκφράσθηκαν από τον διοργανωτή του διαγωνισμού, πρόεδρο του Σωματείου Μοντέλων Γιώργο Κουτούλια, στον Υπουργό Κώστα Τσιάρα, στη Βουλευτή της ΝΔ Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα, στην Αντιπεριφέρεια Τρικάλων, στο Γιώργο Αμβροσίου, στο Νίκο Καρδούλα, στο νερό ΘΕΟΝΗ, στην εταρείαMatteraArchitecture&Design, του Αρχιτέκτονα μηχανικού Αλέξανδρου Καρδούλα και στο Ξενοδοχείο NevrosResort& Spa.

Ξεχωριστό σημείο της βραδιάς ήταν όταν οι Μις Πολωνία και η Μις Γκάνα παρέλασαν φορώντας τα φορέματα της Θεσσαλής σχεδιάστριας μόδας Φρύνης Γιαννούλη.

Η Φρύνη δραστηριοποιείται με έδρα τα Τρίκαλα, αλλά διαθέτει επίσης showroom (εκθεσιακό χώρο) στην Αθήνα, στο Κολωνάκι, (Ζαλοκώστα 6), με συμμετοχές σε fashionweek στο Ζάππειο έχοντας ντύσει πολλούς επώνυμους καλλιτέχνες.

Η κεντρική εκδήλωση στην οποία θα αναδειχθεί η ΜΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2022 και είναι υπό την αιγίδα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, θα γίνει στις 27 Ιουνίου στην Αθήνα στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ:

Πηγή: https://www.alithianews.gr/athlitika/local/10042-mis-miss-ecologia-planet-2022-anadeixthike-i-mis-vrazilia

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες