ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛΑΡΙΣΑ

Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών: Ένας αγώνας δρόμου και “ζωής” την Κυριακή στην Λάρισα (φώτο – βίντεο)

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου, το παράρτημα Λάρισας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών διοργανώνει και φέτος εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης.

Γι αυτό το λόγο την Κυριακή στις 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας βραδινός αγώνας δρόμου στις 8μμ και αφετηρία την κοίτη του Πηνειού.

Κάλεσμα στον κόσμο της Λάρισας να συμμετέχουν στον αγώνα απηύθυναν οι φορείς της διοργάνωσης, ενώ ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στις δηλώσεις του έκανε λόγο για έναν αγώνα ζωής που πρέπει όλοι να συμμετέχουν, έτσι ώστε να διαδοθεί το μήνυμα κατά των ναρκωτικών.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του:

 

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλίας Καφφές σημείωσε ότι “πρόκειται για έναν αγώνα χωρίς διακρίσεις που νικήτρια είναι μόνο η συμμετοχή, έναν αγώνα εθελοντισμού και αλληλεγγύης”.

Η αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών – Παράρτημα Λάρισας  Αγνή Σεφεριάδου τόνισε ότι “ο αγώνας κατά των ναρκωτικών δεν αρκείται στο σύνθημα «just say no» απαιτεί πάλη για όλα αυτά που χρειάζεται ο άνθρωπος για να ζήσει”.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες