ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η Λάρισα μπαίνει στον… κλίβανο από σήμερα – Θα χτυπήσει 41 το θερμόμετρο, όλη η πρόγνωση των επόμενων ημερών

Η Λάρισα, γνωστή και για τις… καυτές – κυριολεκτικά – καλοκαιρινές της ημέρες, ετοιμάζεται να μπει στον… κλίβανο, για τον πρώτο καύσωνα του φετινού καλοκαιριού.

Από σήμερα ο υδράργυρος ανεβαίνει μόλις δύο βαθμούς κάτω από τους 40, ενώ από αύριο θα τους ξεπεράσει.

Μάλιστα, όπως εξηγεί στο onlarissa.gr ο μαθηματικός – μετεωρολόγος κ. Φάνης Τακούδης, η δυσφορία αναμένεται να είναι… εικοσιτετράωρη, αφού για κάποιες ημέρες η ελάχιστη θερμοκρασία το βράδυ, θα προσεγγίζει τους 30 βαθμούς!

Αναλυτικότερα η πρόγνωση του κ. Τακούδη για τη Λάρισα τις επόμενες ημέρες: «Από Τετάρτη πλησιάζουμε τους 38 βαθμούς. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί που σημαίνει ότι θα έχουν στοιχεία του λίβα, οπότε την Πέμπτη στη Λάρισα θα φθάσουμε τους 40-41 βαθμούς Κελσίου στη Λάρισα.

Την Παρασκευή θα πάρουμε μία μικρή «ανάσα» γιατί από δυτικοί οι άνεμοι στρέφονται σε βορειοδυτικούς και βορειοανατολικούς. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 37, αλλά το Σαββατοκύριακο επανερχόμαστε στους 39 με 40 βαθμούς.

Ένα ακόμη αξιόλογο στοιχείο είναι πως από την Πέμπτη – Παρασκευή και μετά και οι ελάχιστες θα είναι πολύ υψηλές θα πλησιάσουν τους 27 με 28 βαθμούς».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες