ΛΑΡΙΣΑ

Δ. Λαρισαίων: Συνεχίζονται τα έργα για τον κυκλικό κόμβο στην Νικηταρά (φώτο)

Συνεχίζεται το έργο του Δήμου Λαρισαίων για την κατασκευή κυκλικού κόμβου στην συμβολή των οδών Κύπρου, Νικηταρά, 23ης Οκτωβρίου κλπ.

Έχει διαμορφωθεί ο μισός κόμβος, ενώ από σήμερα Δευτέρα ξεκίνησε η κατασκευή του υπόλοιπου μισού. Η κυκλοφορία των οχημάτων, από το σημείο δεν έχει διακοπεί καθόλου, αλλά οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις παρατείνονται έως ότου ολοκληρωθεί η κατασκευή του κόμβου.

Σημειώνεται πως οι πεζοί θα πρέπει να κινούνται από τις σεσημασμένες εργοταξιακές διαβάσεις πεζών που έχουν διαμορφωθεί περιμετρικά του κυκλικού κόμβου.

Επίσης, στο πλαίσιο του έργου έχει ολοκληρωθεί η ανακατασκευή της οδού Ογλ (από Νικηταρά, έως 31ης Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι η κατασκευή του κυκλικού κόμβου εντάσσεται στο μεγάλο έργο της ανακατασκευής των οδών Κύπρου, Νικηταρά, Αυξεντίου, 23ης Οκτωβρίου, Βενιζέλου με προϋπολογισμό 2,6 εκατ. ευρώ και χρηματοδότηση με 1 εκατ. ευρώ από το Πράσινο Ταμείο και 1,6 εκατ. από πόρους του Δήμου.

Με την ολοκλήρωση των έργων θα τον κυκλικό κόμβο, θα ακολουθήσουν οι παρεμβάσεις σε 23ης Οκτωβρίου, μέχρι την Λ. Κατσώνη, στην Αμαλίας και στην Βενιζέλου, (από Ογλ εως Ολύμπου).

Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η ανακατασκευή της οδού Νικηταρά.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες