ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Με νέο project το φετινό Χριστουγεννιάτικο άλσος – Ξεκίνησε ο σχεδιασμός από το Δήμο Καρδίτσας

Δεν έχουμε διασχίσει καν το 1/3 του καλοκαιριού αλλά εδώ και αρκετές ημέρες έχει ξεκινήσει ο Χριστουγεννιάτικος σχεδιασμός του Δήμου Καρδίτσας.

Ο οποίος φιλοδοξεί όχι μόνο να είναι βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι αλλά και να μπορέσει να υπάρξει πλήρης ανάπτυξη και δραστηριότητα, καθώς το 2021, ο COVID-19, περιόρισε τις δυνατότητες.

Μέσω ερωτημάτων που θέσαμε στο γραφείο τύπου του Δήμου Καρδίτσας, ενημερωθήκαμε πως ο σχεδιασμός έχει πάρει μπρος και προβλέπει αναβαθμισμένο στολισμό, σημαντικές εκδηλώσεις και ένα εντελώς διαφορετικό project στο γιορτινό άλσος.

Ταυτόχρονα βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές με επιχειρηματίες για να εξασφαλισθούν χορηγίες, όπως και με φορείς για συνεργασία και στήριξη της προσπάθειας, που έχει διπλό στόχο. Αφενός να προσφέρει η πόλη της Καρδίτσας και τα Δημοτικά Διαμερίσματα την καλύτερη δυνατόν ατμόσφαιρα και διασκέδαση τους κατοίκους του Δήμου και αφετέρου να τονώσει την αγοραστική διάθεση και να προσελκύσει επισκέπτες, στηρίζοντας την τοπική αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaLive.Net, το πάρκο των δεινοσαύρων, που πέρυσι δεν προχώρησε, είναι και φέτος υποψήφιο να στηθεί στο Παυσίλυπο, με την στήριξη και του Επιμελητηρίου. Παράλληλα θα επιδιωχθεί να απλωθεί η διάταξη των ξύλινων οικίσκων, αφού αποκατασταθούν και οι ζημιές που κάποια υπέστησαν από τον “Ιανό”, καλύπτοντας μεγαλύτερο χώρο στο Παυσίλυπο, αξιοποιώντας έτσι όλο το πάρκο.

Ακόμα η προσπάθεια που θα γίνει περιλαμβάνει στολισμό και αντικείμενα που θα συνδέουν κεντρικά σημεία της πόλης και ειδικά πλατείες, με το Παυσίλυπο, δίνοντας μία συνέχεια στο θέμα που θα έχει το γιορτινό άλσος, σε όλο το κέντρο της πόλης.

Πηγή: karditsalive.net

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες