ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το deja vu του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό: Από το 38-13 στο 23-4 (vids)

Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον πρώτο τελικό της Basket League και με το 74-61 κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε το 1-0 στη σειρά παίρνοντας προβάδισμα για τον τίτλο. Για να έρθει αυτή η νίκη χρειάστηκε η σαρωτική πρώτη περίοδος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που ουσιαστικά της έδωσε και τη νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 23-4 προκαλώντας ασφυξία στην άμυνα για τους «πράσινους» που έκαναν πέντε λεπτά για να βρουν τον δρόμο προς το καλάθι. Το 2/8 σουτ του δεκαλέπτου για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα μιλάει εξάλλου από μόνο του.

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος που ο Ολυμπιακός «καθάρισε» τον μεγάλο του αντίπαλο από το πρώτο δεκάλεπτο. Το είχε κάνει – και μάλιστα ακόμη πιο εντυπωσιακά – στο παιχνίδι του ΣΕΦ για τον δεύτερο γύρο της Euroleague όταν είχε επικρατήσει τελικά του Παναθηναϊκού με 101-73.

Τότε οι γηπεδούχοι είχαν ολοκληρώσει το πρώτο δεκάλεπτο με το απίθανο 38-13, έχοντας 14/18 σουτ! Η μόνη διαφορά σε σχέση με εκείνο το ματς ήταν ότι απόψε στον πάγκο ήταν ο Γιώργος Βόβορας ενώ τότε βρισκόταν ο Δημήτρης Πρίφτης που λίγες μέρες αργότερα απολύθηκε.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις