ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Χωρίς νερό μέχρι τις 3 το μεσημέρι το κέντρο του Βόλου- Παρέλυσαν επιχειρήσεις και γραφεία!

Αναστάτωση έχει προκληθεί από νωρίς σήμερα το πρωί σε επιχειρήσεις και γραφεία στο κέντρο του Βόλου, καθώς η ΔΕΥΑΜΒ είχε ανακοινώσει προγραμματισμένη διακοπή νερού από τις 7 έως τις 11:30. Καφετέριες δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να «διώχνουν» τους πελάτες τους ενημερώνοντας τους πως δεν μπορούσαν ούτε καφέ να τους φτιάξουν, επειδή δεν είχαν νερό.

Σημαντικό πρόβλημα αντιμετώπιζαν και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις αλλά και τα γραφεία, με την διακοπή αυτή του νερού. Από τις 11.30 όμως που ήταν να επανέλθει η υδροδότηση η ώρα έφτασε 12:30 και ακόμη οι βρύσες ήταν στερεμένες.

Ένα λεπτό μετά τις 12:30 και με μία ώρα καθυστέρηση η ΔΕΥΑΜΒ εξέδωσε νέα ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία παρατείνεται η διακοπή υδροδότησης έως τις 15:00!

Συγκεκριμένα η ΔΕΥΑΜΒ ενημέρωσε τα ΜΜΕ στις 12:31 ότι η διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του κέντρου του Βόλου και αφορά στα οικοδομικά τετράγωνα που περικλείονται απ’ τις οδούς Κοραή-Φιλελλήνων-Γαλλίας-Αργοναυτών θα διαρκέσει έως τις 15:00 λόγω ιδιαίτερων τεχνικών δυσκολιών στην αποκατάσταση των δικτυακών προβλημάτων.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες