ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Αγανακτισμένο στέλεχος της Π.Α: «Ανύπαρκτο το Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να μας εξυπηρετήσει» – Η επιστολή στον υπουργό που έπεσε στο κενό

Απευθύνθηκε στον υπουργό, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση, η απογοήτευση και απελπισία μεγάλη για στέλεχος της Π.Α. που κοινοποίησε στο onlarissa.gr, την επιστολή την οποία απέστειλε στον υπουργό χωρίς όμως καμία ανταπόκριση.

Το στέλεχος της Π.Α. κάνει λόγο για ανύπαρκτο στρατιωτικό νοσοκομείο στη Λάρισα και για εξωπραγματική κατάσταση που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο σε ολόκληρη την Θεσσαλία.

Δείτε την επιστολή:

«Κ. Υπουργέ είμαι στέλεχος της Π.Α. και αναγκάζομαι να σας στείλω αυτήν την επιστολή για την ανύπαρκτη υγειονομική περίθαλψη που έχουμε και ειδικά στην περιοχή της  Θεσσαλίας που το Στρατιωτικό Νοσοκομείο είναι ανύπαρκτο να εξυπηρετήσει για οποιοδήποτε θέμα υγείας.

Έχουμε πάνω από 500 Ευρώ κρατήσεις τον μήνα και δεν μπορούμε να πάμε σε κανέναν ιατρό και σε κανένα διαγνωστικό κέντρο για εξετάσεις πέρα των κρατικών νοσοκομείων που εννοείται δεν μας αναλαμβάνουν και αν μας αναλάβουν πάμε για ραντεβού σε τουλάχιστον δύο μήνες.

Η κατάσταση είναι εξωπραγματική όπως και οι κρατήσεις για την υποτιθέμενη ιατρική κάλυψη.

Ας γίνει κάτι επιτέλους γιατί δεν μπορούμε να πληρώνουμε επιπλέων για τους γιατρούς και τις εξετάσεις».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες