ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος: Γαμπρός ντύνεται ο παπα-Χάρλεϊ – Που και πότε παντρεύεται τη γυναίκα της ζωής του [εικόνες]

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει μαζί με την αγαπημένη του Πόπη, ο Γεώργιος Δεληκώστας, που έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο πανελλήνιο, όταν ζήτησε να του δοθεί άδεια από την εκκλησία, να παντρευτεί την αγαπημένη του, παρά το γεγονός ότι είχε τελέσει πρώτο γάμο.

Ο π. Γεώργιος όπως παραμένει ακόμα γνωστός στην τοπική κοινωνία υπήρξε από το 1999 έως το 2018 ένας αγαπητός ιερέας με πλούσιο έργο. Τόσο που απέκτησε το δικό του κοινό, το οποίο τον ακολουθούσε πιστά σε κάθε του βήμα. Διετέλεσε γραμματεάς του ιδιαίτερου γραφείου του Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου και γενικός διευθυντής του Συνεδριακού Κέντρου της Ι.Μ.Δ. στα Μελισσάτικα.

Πριν τον κερδίσει η Εκκλησία, εργάστηκε ως βιοτέχνης, ως modelist, ως σύμβουλος επιχειρήσεων και ως επιθεωρητής πωλήσεων σε εκδοτικό οίκο, ενώ σήμερα είναι πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Συστημικής, Επαγγελματικής και Προσωπικής ανάπτυξης. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Γερμανικά.

Όταν ο γάμος του με την πρεσβειτέρα έληξε άδοξα, εκείνος αγάπησε την Πόπη. Μία όμορφη γυναίκα, η οποία του έδωσε την αφοσίωση και την ελπίδα για τη ζωή. Μαζί της φέρνει στον κόσμο ένα παιδί, και τότε στην τοπική Εκκλησία ξεσπάει σάλος. Το θέμα φτάνει στην Εκκλησιαστική Δικαιοσύνη, κι εκείνος αποφασίζει να εγκαταλείψει την ζωή του κληρικού, αφού η γραφειοκρατία δεν του το επιτρέπει, καθώς απαγορεύει στους ιερείς να τελούν δεύτερο γάμο, αν η πρεσβειτέρα δεν φύγει από τη ζωή.

Όμως, η αγάπη του για την Πόπη είναι δυνατή και παρά τις δυσκολίες και τον πόλεμο που δέχθηκαν, εκείνοι δέθηκαν περισσότερο κι έφτιαξαν μία όμορφη οικογένεια. Ο παραλογισμός του εκκλησιαστικού συστήματος έφτασε στο σημείο να τον κατηγορεί για… πορνεία!

Ο παπα-Χάρλεϊ, όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν κάποιοι λόγω της αγάπης του για τις μοτοσυκλέτες αυτού του τύπου, έδωσε μία μεγάλη μάχη και βγήκε νικητής, αφού κανείς δε μπόρεσε να του στερήσει την αλήθεια της ψυχής του.

iereas

Η σύντροφός του Πόπη Πάτσιου σε συνέντευξή της έχει δηλώσει για εκείνον: «Αγάπησα την καθαρότητα στο βλέμμα του, την εξυπνάδα του, τις γνώσεις του, το ότι μου μαθαίνει συνεχώς πράγματα, με εξελίσσει σαν άνθρωπο και το σημαντικότερο απ’ όλα ότι αγαπάει άνευ όρων, κάτι που είναι πολύ δύσκολο να το συναντήσεις σήμερα».

poph2

Το ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 27 Αυγούστου στην Παναγίτσα Πύργου στη Σκόπελο με κουμπάρους τον Μιχάλη Βόζνιακ και την Άννα Μαρία Κατσανεβάκη.

thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις