ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Στα ύψη ο υδράργυρος – Πού θα «χτυπήσει» 37άρια

Αίθριος γενικά με παροδικές νεφώσεις αναμένεται ο καιρός σήμερα, Σάββατο 28 Μαϊου, ενώ τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα ανατολικά ηπειρωτικά, ενώ θα κυμανθεί σε πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, θα πνέουν άνεμοι έως 4-5 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση

Πιο αναλυτικά, σήμερα αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με παροδικές και τοπικές νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως σε ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι καταιγίδες είναι πιθανό να συνοδεύονται και από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 13 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 14 έως 34, στην Ήπειρο από 12 έως 34 βαθμούς στη Θεσσαλία από 13 έως 36-37, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 36-37 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 32 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 32-33 βαθμούς και στα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις έως 4-5 μποφόρ στα πελάγη.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με πιθανότητα για αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32-33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με πιθανότητα για αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις