ΛΑΡΙΣΑ

Σάββας για εκλογές στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ: Έχουμε δρόμο ανηφορικό αλλά και ελπίδα να φθάσουμε στο τέλος του

“Έχουμε δρόμο ανηφορικό αλλά και ελπίδα να φθάσουμε στο τέλος του. Πρέπει να φτάσουμε!” σημειώνει σε δήλωσή του ο Κώστας Σάββας, ο οποίος εξελέγη στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σάββα: “Συγχαρητήρια στους 4.500 συνέδρους που με ισχυρό κίνητρο συμμετοχής εξέφρασαν με δύναμη την ανάγκη η Δημοκρατική Παράταξη να ξανασταθεί στα πόδια της.

Για να ξαναπάρει τη θέση που της αξίζει στο πολιτικό χάρτη της χώρας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους για την εκλογή στη Κεντρική Πολιτική Επιτροπή που έδωσαν τον αγώνα με δύναμη, ήθος και αξιοπρέπεια.

Και δύο σκέψεις που δεν κατάφερα να πω στο Συνέδριο: Εμείς που αντέξαμε στα δύσκολα δεν πιστεύουμε πως από δω και πέρα θα είναι εύκολα. Όποιος το πιστεύει ή δεν ήταν στα δύσκολα ή είναι έξω από τη πολιτική πραγματικότητα.

Ο πολιτικός στίβος είναι σκληρός και χρειάζονται στελέχη που να μπορούν να σχεδιάζουν και να αναπτύσσουν δράσεις. Αυτό σημαίνει να στρατευτούμε όχι με τους εαυτούς μας αλλά με τη κοινωνία. Έχουμε δρόμο ανηφορικό αλλά και ελπίδα να φθάσουμε στο τέλος του. Πρέπει να φτάσουμε! Ένα μεγάλο ευχαριστώ!”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις