ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Λάρισα ανοίγει τη συζήτηση για την ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου του αρχαίου θεάτρου – Εγκαινιάστηκε η έκθεση με τα έργα του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού (φωτό – βίντεο)

Η αναλυτική παρουσίαση των πέντε βραβευθέντων προτάσεων του Διεθνή Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού ιδεών για τον περιβάλλοντα χώρο του Αρχαίου Θεάτρου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

“Όλες οι μελέτες θα εκτεθούν στο δεύτερο όροφο, στην αίθουσα Τάκη Τλούπα. Η έκθεση να είναι ανοιχτή για δύο εβδομάδες. Είναι μία καλή συγκυρία αυτή για τα βραβεία, η συζήτηση που ανοίγει στην πόλη, γιατί βρισκόμαστε κοντά στο να ολοκληρωθεί η απαλλοτρίωση του τετραγώνου μπροστά στο αρχαίο θέατρο. Είναι νομίζω η κατάλληλη στιγμή στο να ανοίξει η συζήτηση” δήλωσε στο onlarissa.gr, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων Γιώργος Σούλτης.

Δείτε τι είπε:

Στην πρότασή της για την ανάπλαση του χώρου πέριξ του Αρχαίου Θεάτρου προκειμένου το Θέατρο να “συναντηθεί” με τον Πηνειό ποταμό, αναφέρθηκε η καταξιωμένη Λαρισαία εικαστικός, Νέλλα Γκόλαντα.

Δείτε τι είπε:

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις