ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Γυρίσματα για ταινία του Χόλιγουντ στη Μαγνησία – Ποιος θα πρωταγωνιστήσει – Που θα στηθούν τα σκηνικά

Σε σκηνικό για ταινία του Χόλιγουντ θα μετατραπούν γραφικά χωριά της Μαγνησίας, τα οποία κέρδισαν επάξια τα πρωτεία, ανάμεσα από πολλές υποψήφιες περιοχές. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, δύο χωριά στη σκιά του Πηλίου, στις πλαγιές του Τισσαίου όρους, η Αγία Κυριακή Τρικερίου και οι Κόττες θα αποτελέσουν κεντρικό τόπο γυρισμάτων από αισθηματική ταινία που θα μαγνητοσκοπηθεί λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Βόλο, με γνωστούς πρωταγωνιστές.

Το πράσινο τοπίο σε συνδυασμό με τη θάλασσα, έκαναν τους παραγωγούς και τον σκηνοθέτη της ταινίας να επιλέξουν τη Μαγνησία και το νοτιοανατολικό τμήμα της για να δώσουν έμφαση και χρώμα στις κινηματογραφικές σκηνές.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου και θα έχουν ολοκληρωθεί έως τις 15 Νοεμβρίου, ενώ ήδη έχουν εκδοθεί οι απαραίτητες άδειες σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και το Υπουργείο Πολιτισμού.

Γνωστή ψαροταβέρνα στις Κόττες, θα αποτελέσει σημαντικό “σταθμό” στην εξέλιξη της ιστορίας, και το κεντρικό τοπίο διεξαγωγής των γυρισμάτων. Όμως το σενάριο θέλει τους πρωταγωνιστές να περπατούν και στην πανέμορφη και γραφική Αγία Κυριακή!

Ο πρωταγωνιστής

Πρωταγωνιστής στην ταινία θα είναι ο Αμερικανός Matthew Raymond. Έχει λάβει διάφορες διακρίσεις , μεταξύ των οποίων υποψηφιότητα για Όσκαρ και Γκράμι .

Ο Dillon έκανε το ντεμπούτο του στην ταινία Over the Edge (1979) και καθιερώθηκε ως είδωλο εφήβων πρωταγωνιστώντας στις ταινίες My Bodyguard (1980), Little Darlings (1980), στις τρεις προσαρμογές βιβλίων SE Hinton Tex (1982), Rumble Fish (1983), The Outsiders (1983) και The Flamingo Kid (1984). Από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και μετά, ο Dillon σημείωσε περαιτέρω επιτυχία, πρωταγωνιστώντας στα Drugstore Cowboy (1989), Singles (1992), The Saint of Fort Washington (1993), To Die For (1995), Beautiful Girls(1996), In & Out (1997), There’s Something About Mary (1998) και Wild Things (1998). Σε ένα άρθρο του 1991, ο διάσημος κριτικός κινηματογράφου Roger Ebert τον ανέφερε ως τον καλύτερο ηθοποιό στην ηλικιακή του ομάδα, μαζί με τον Sean Penn .

Στη δεκαετία του 2000, έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το City of Ghosts (2002) και συνέχισε να πρωταγωνιστεί στις ταινίες Factotum (2005), You, Me and Dupree (2006), Nothing but the Truth (2008), Sunlight Jr. ( 2013) και The House That Jack Built (2018). Για το Crash (2004), κέρδισε ένα βραβείο Independent Spirit και ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου . Είχε προταθεί νωρίτερα για το βραβείο Grammy για το καλύτερο άλμπουμ προφορικού λόγου για την αφήγηση του Jack Kerouac On the Road. Το 2015, πρωταγωνίστησε στην πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Wayward Pines του FOX , για την οποία ήταν υποψήφιος για ένα βραβείο Saturn.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες