ΛΑΡΙΣΑ

Λαρισαίοι στη βράβευση του Ανδρέα Τζάκη από την Ακαδημία Αθηνών (φωτό)

Τη  Συνεδρία υποδοχής του Καθηγητή Χειρουργικής Μεταμοσχεύσεων Ανδρέα Τζάκη ως Τακτικού Μέλους της Ακαδημίας Αθηνών παρακολούθησαν δια ζώσης Υπουργός Υγείας  Θάνος Πλεύρης, ο π. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος,  ο π. Πρωθυπουργός ακαδημαϊκός Λουκάς Παπαδήμος,   Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης, ο Βουλευτής Λάρισας Χρήστος Κέλλας, ο Αθανάσιος Λιούπης βουλευτής Μαγνησίας  μεταξύ άλλων,  πρώην Υπουργοί,  ο Γ. Γ. Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Καθηγ. Σωτήρης Τσιόρδας, ο Διοικητής ΓΝΛ Γρηγόρης  Βλαχάκης, ο Καθηγητής Χειρουργικής Κων/νος  Τεπετές, Ο Μιχάλης Σαμαρίνας Χειρουργός,Καθηγητές Ιατρικής, Διευθυντές και Ιατροί Χειρουργοί από όλη της Ελλάδα, πολιτικέςπροσωπικότητες καθώς και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Κατά τη διεξαγωγή της τελετής υποδοχής, παρουσία του Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών Αντωνίου Ρεγκάκου και του Γενικού Γραμματέως Χρήστου Ζερεφού, ο Ακαδημαϊκός Χαράλαμπος Ρούσσος παρουσίασε τον Ανδρέα Τζάκη, ο οποίος ακολούθως εκφώνησε ομιλία με θέμα «ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 2022».

Ο Ανδρέας Τζάκης ξεκίνησε συγκινημένος την ομιλία του ευχαριστώντας τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ακαδημίας Αθηνών για την εκλογή του στο ύψιστο Ίδρυμα του Έθνους και τόνισε ότι έχοντας συναίσθηση του χρέους του , ο προσωπικός του στόχος είναι, να βοηθήσει τους συμπολίτες μας με τις ικανότητές του στις μεταμοσχεύσεις.

Η τελετή είναι διαθέσιμη  στον παρακάτω σύνδεσμο: «Μεταμοσχεύσεις στην Ελλάδα, 2022» (Ανδρέας Τζάκης, 17 Μαΐου 2022) | Ακαδημία Αθηνών (academyofathens.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις