ΛΑΡΙΣΑ

Νίκος Ευαγγέλου: «Στο έλεος της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής οι κάτοικοι στα σεισμόπληκτα 14 μήνες μετά»

Για ανοιχτές πληγές σε Μεσοχώρι-Αμούρι-Πραιτώρι κάνει λόγο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νίκος Ευαγγέλου, ρίχνοντας αιχμηρά βέλη προς την δημοτική αρχή 14 μήνες μετά τον σεισμό στην περιοχή της Ελασσόνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πρώην δημάρχου:

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των κατοίκων στις σεισμόπληκτες περιοχές της Ελασσόνας, όπως επισημαίνει σε σχετική του ανακοίνωση ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος κ. Ν. Ευαγγέλου.

Στη διάρκεια της επίσκεψης του στα χωριά Μεσοχώρι, Αμούρι, Πραιτώρι ο κ. Ευαγγέλου συναντήθηκε με κατοίκους οι οποίοι του μετέφεραν την αγανάκτηση τους για την πλήρη αδιαφορία της δημοτικής αρχής Γάτσα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Δεκατέσσερις ολόκληρους μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό, οι κάτοικοι παραμένουν σε κοντέινερς στο έλεος των καιρικών φαινομένων και χωρίς να διαφαίνεται καμία ελπίδα για αυτούς στο άμεσο μέλλον.

Οι κάτοικοι των σεισμόπληκτων εξέφρασαν στον κ. Ευαγγέλου την οργή τους για την αδιαφορία που συνεχίζει να επιδεικνύει η δημοτική αρχή η οποία όπως του μετέφεραν τους εγκαταλείψει στο έλεος του Θεού.

Δυστυχώς για την δημοτική αρχή το θέμα φαίνεται να μην την απασχολεί όπως θα έπρεπε αφού συνεχίζει να μην δίνει απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα των κατοίκων των χωριών αυτών.

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης και ο επικεφαλής της κ. Ν. Ευαγγέλου, έχουν φέρει το θέμα πολλές φορές προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο αλλά ο κ. Γάτσας κατά την προσφιλή του μέθοδο «στρίβειν δια του αρραβώνος».

Τον αφήνουμε στην κρίση του λαού της Ελασσόνας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες