ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Εικόνες ντροπής: Η οδύσσεια μίας Λαρισαίας που επιχείρησε να μετακινηθεί με παιδικό καρότσι από την οδό Βόλου στο κέντρο

Έναν πραγματικό Γολγοθά γεμάτο κινδύνους που επιτάσσει τεράστια προσοχή και αστείρευτα ψυχικά αποθέματα, περιγράφει μία νεαρή Λαρισαία, μητέρα βρέφους, η οποία διαμένει στην περιοχή της οδού Βόλου και επιχείρησε να μετακινηθεί με το παιδί της σε καρότσι, στο κέντρο της πόλης.

Όπως θα δείτε στο αποστομωτικό ρεπορτάζ που κατέγραψε η ίδια φωτογραφικά, ο όρος “ζούγκλα” είναι μικρός για να αποτυπώσει το μέγεθος των προβλημάτων με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη. Ανύπαρκτα πεζοδρόμια, διαλυμένα πεζοδρόμια, σπασμένα τσιμέντα, χορτάρια ύψους, παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε πεζοδρόμια, κολόνες να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος των στενών περασμάτων και φυσικά… ράμπες πουθενά!

“Βόλτα με το καρότσι από οδό Βόλου στο κέντρο.. Σε μια ευθεία παίζεις τη ζωή σου κορόνα γράμματα για να περάσεις το δρόμο (κ ας έχει κόκκινο κάνεις δεν σταματάει) περνάς το παιδί μέσα από τη ζούγκλα του Αμαζονίου το κάνεις και φραπέ γιατί τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα τρύπες πέτρες κλπ. Βγαίνεις και στο δρόμο γιατί τα πεζοδρόμια είναι σε ύψος αναρρίχησης ή δεν έχουν ράμπες ή απλά είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα και πάνω στα πεζοδρόμια και στις ράμπες ή στις γωνίες.. Μια διαδρομή αριστούργημα!” γράφει συγκεκριμένα.

Δείτε την φωτογραφική… οδύσσεια:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες