ΕΛΛΑΔΑ

Χίος: Αυτός είναι ο 40χρονος που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από 25χρονο

Για τα… μάτια μιας κοπέλας, φέρεται να έγινε το άγριο φονικό στο χωριό Λιθί της Χίου όπου ένας 25χρονος φέρεται τα ξημερώματα να σκότωσε με ένα μαχαίρι έναν 40χρονο, πατέρα δύο παιδιών.

  • Διαβάστε επίσης: Χίος: Τον σκότωσε με μαχαιριά στο στήθος μέσα σε μαγαζί

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το politischios.gr, στις 03:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο 25χρονος δράστης, μαχαίρωσε τον 40χρονο στο στήθος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του με την αστυνομία να ερευνά τα ακριβή αίτια, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι πιθανά να αποδίδεται σε παραξήγηση από την πλευρά του δράστη θεωρώντας ότι ενόχλησε την κοπέλα του.

Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Χίου ενώ το πτώμα του άτυχου 40χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης με την κοπέλα του είχαν φθάσει πρόσφατα στο νησί για να δουλέψουν μαζί στο μαγαζί του πατριού του δράστη. Μάλιστα ο 25χρονος ερχόταν ανά διαστήματα στην Χίο για διακοπές και η οικογένειά του είχε αποφασίσει να ανοιχτεί και επιχειρηματικά στο νησί.

Θύμα και θύτης, γνωρίζονταν προσωπικά, αφού και οι δύο διατηρούσαν καταστήματα στην παραλία του χωριού. Όμως χθες το βράδυ έμελλε να είναι μοιραίο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος παρεξήγησε την συμπεριφορά του μετέπειτα θύματος, καθώς θεώρησε ότι ενόχλησε την κοπέλα του.

Ο 40χρονος που μαχαιρώθηκε θανάσιμα

Τι λέει ο πρόεδρος της κοινότητας

Το θύμα δεν είχε δώσει δικαιώματα ποτέ, ήταν οικογενειάρχης λέει στο newsit.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Σταμάτης Κολώτος.

«Ξέραμε καλά το θύμα τον συγχωριανό μας. Το άλλο το παιδί είχε έρθει πρόσφατα στην Χίο για την καφετέρια που άνοιξε πάνω στο χωριό εκεί που έγινε το φονικό. Στο ξαφνικό έγινε αυτό. Το θύμα ήταν οικογενειάρχης, με το μαγαζί του κάθε πρωί στην ώρα του το άνοιγε. Δεν είχε δώσει δικαιώματα ποτέ. Έχει και δύο παιδιά η κόρη του 17 και ο γιος του 15 ετών. Είχε ένα οβελιστήριο κάτω στην παραλία του χωριού.

Δεν υπάρχει κάτι να πεις σε αυτή την περίπτωση. Σε εμάς τέτοια συμβάντα δεν έχουν συμβεί ποτέ οπότε είναι κάτι που μας έχει αφήσει όλους παγωμένους».

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της κοινότητας πρόσθεσε: «Πολλά έχουν ακουστεί αλλά επειδή το περιστατικό έγινε σε ώρα που ουσιαστικά δεν κυκλοφορούσε άνθρωπος στο χωριό, 3.30 τα ξημερώματα και οι περισσότεροι το μάθαμε στις 6 το πρωί, δεν ξέρουμε τι έγινε. Ο πατριός του 25χρονου είχε ανοίξει πριν μια εβδομάδα το μαγαζί εδώ στο Λιθί. Η μητέρα του δράστη είχε αγοράσει και σπίτι και ερχόταν περιστασιακά ανά δύο χρόνια. Ο δράστης είχε να έρθει εδώ στο χωριό τουλάχιστον 6-7 χρόνια από το ’13-’14. Δεν έχουν καταγωγή από εδώ απλά πήραν σπίτι.

Δεν γνωρίζουμε αν κοίταξε το θύμα την κοπέλα του 25χρονου. Αλλά και ό,τι και να έγινε δεν δικαιολογείται να σηκώσει μαχαίρι. Η κοπέλα είχε έρθει μαζί με τον δράστη για δουλειά στο μαγαζί».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις