ΛΑΡΙΣΑ

Ευαγγέλου: «Πλήρης η αδιαφορία της δημοτικής αρχής που περιμένει να της υποβληθεί αίτημα απο το ΕΚΑΒ για την αποκατάστασή του»

Τρείς  ολόκληρους μήνες μένει ακινητοποιημένο ένα από τα λιγοστά ασθενοφόρα που καλύπτουν τις ανάγκες του Δήμου Ελασσόνας και ο δήμαρχος κ. Ν. Γάτσας, αδιαφορεί πλήρως.

Η παράταξη «Αλλάζουμε», έφερε πρόσφατα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς όπως όλοι γνωρίζουν ο Δήμος Ελασσόνας είναι ένας μεγάλος Δήμος με ορεινό όγκο και πολλές δυσκολίες στην πρόσβαση των κατοίκων στο Κέντρο Υγείας, για να λάβουμε την απάντηση από την Δημοτική Αρχή, ότι δεν υπάρχει αίτημα.

Η υγεία των κατοίκων του Δήμου μας σύμφωνα με τον κ. Γάτσα κρέμεται από ένα αίτημα που θα έπρεπε να υποβάλλει το ΕΚΑΒ πρός την Δημοτική Αρχή, προκειμένου να συνδράμει οικονομικά στην αποκατάσταση ενός από τα δύο ασθενοφόρα που παραμένει καθηλωμένο εδώ και 3 ολόκληρους μήνες.

Ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Ευαγγέλου, ανέλαβε την πρωτοβουλία και συναντήθηκε με τον διευθυντή του ΕΚΑΒ στη Λάρισα κ. Κ. Σκαμνά, τον προιστάμενο οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών κ. Π. Ρουμελιώτη καθώς και με τον εργαζόμενο στο ΕΚΑΒ Ελασσόνας κ. Δ. Κλεισιάρη.

Στη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκε η κατάσταση και αναμένονται εξελίξεις από την πλευρά του τοπικού ΕΚΑΒ.

Είναι λυπηρό και επικίνδυνο ένας δήμαρχος να μην παίρνει πρωτοβουλίες και να μην δρομολογεί άμεσα λύσεις σε τέτοιου είδους μείζονος σημασίας θέματα όπως είναι η δημόσια υγεία.

Επίσης είναι λυπηρό η μείζονα αντιπολίτευση να επισημαίνει τα προβλήματα που υπάρχουν και να εισπράττει συνεχώς την απαξίωση του νυν δημάρχου.

Οι κάτοικοι του Δήμου ζουν στο πετσί τους άλλωστε την πλήρη απαξίωση της δημοτικής αρχής, αφού αυτή είναι η τακτική της όλα αυτά τα χρόνια.

Να μην δίνει  λύσεις και να απαξιώνει τα προβλήματα.

Η παράταξή μας θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα προβλήματα και να πιέζει για λύσεις”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις