ΕΛΛΑΔΑ

Χίος: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 40χρονου – Κάμερα κατέγραψε καρέ-καρέ το σκηνικό

Με κυνικό ύφος 28χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι μαχαίρωσε θανάσιμα έναν 40χρονο πατέρα δύο παιδιών, επειδή θεώρησε ότι πείραξε την κοπέλα του. Το φονικό έγινε στο καφέ-μπαρ όπου δούλευε ο δράστης με τη φίλη του. Σοκαρισμένος από την άνανδρη δολοφονία φίλος του 40χρονου μιλά στο MEGA.

Άγριο έγκλημα τα ξημερώματα μέσα σε καφετέρια στο Λιθί της Χίου. Ένας 40χρονος πατέρας δύο παιδιών κείτεται νεκρός μετά από μαχαιριά που δέχθηκε στο στήθος από έναν 28χρονο.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη. «Αιμορραγούσε. Στο στήθος την έφαγε την μαχαιριά. Παγωμένοι είμαστε, όλοι παγωμένοι», δήλωσε φίλος του θύματος στο MEGA.

Πώς έγινε το έγκλημα

Όλα ξεκίνησαν στις 3.30 τα ξημερώματα. Ο 40χρονος είχε πάει στην καφετέρια που διατηρεί ο 28χρονος δράστης στην πλατεία του χωριού για να διασκεδάσει.

Οι δύο άνδρες τσακώνονται έντονα μεταξύ τους και ο 28χρονος σε κατάσταση αμόκ αρπάζει ένα μαχαίρι με λάμα 20 εκατοστών και τον τραυματίζει θανάσιμα στο στήθος.

Ο ίδιος κυνικά ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το θύμα παρενοχλούσε την κοπέλα του που δούλευε στο μαγαζί.

«Και μία στο εκατομμύριο να συνέβη αυτό το πράγμα, δεν υπάρχει δικαιολογία για το μαχαίρι. Οικογενειάρχης άνθρωπος επιχειρηματίας, διατηρούσε ένα οβελιστήριο στην παραλία του χωριού με δύο παιδιά. 17 χρονών η κόρη του, 15 ο γιος του. Άνθρωποι του μεροκάματου, μαζί με τη γυναίκα του έδιναν αγώνα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους», είπε στο MEGA ο φίλος του 40χρονου.

Κάμερα κατέγραψε καρέ καρέ το φονικό

Το σκηνικό της άγριας δολοφονίας έχει καταγράψει καρέ καρέ κάμερα ασφαλείας του καταστήματος και το υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια της Ασφάλειας.

Τόσο η κοπέλα του δράστη όσο και ένας ακόμη πελάτης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος αναμένονται με τις καταθέσεις τους να ρίξουν φως στο γιατί ο δράστης οδηγήθηκε στη δολοφονία.

Στο προφίλ του στο Facebook πριν από δύο χρόνια ο δράστης έγραφε: «Το κορίτσι που αγαπώ το κοιτάζουνε πολλοί, μα αυτό δεν έχει μάτια άλλον άνδρα για να δει».

Μετά το φονικό η περιοχή αποκλείστηκε από την Ασφάλεια. Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, αλλά και κλιμάκιο των εγκληματολογικών ερευνών για φωτογραφίες και εξερεύνηση του χώρου.

«Η πλατεία του χωριού ήταν γεμάτη περιπολικά και ασφαλίτικα. Είχε έρθει και εγκληματολογικό. Σκεφτείτε ότι πρώτη φορά εμείς είδαμε ανθρώπους να φοράνε άσπρες στολές», είπε ο φίλος του θύματος.

Ο 28χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών, ενώ το πτώμα του άτυχου 40χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού για νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις