Life & Style

Αλέξης Κούγιας: Η απάντησή του μετά το σάλο με την αναφορά στον Μάνο Χατζηδάκι

 

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την αναφορά του Αλέξη Κούγια στον Μάνο Χατζηδάκι, κατά τη διάρκεια της δίκης για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμού, ο γνωστός ποινικολόγος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ρώτησε έναν από τους μάρτυρες υπεράσπισης:  «Έκρυψε ποτέ ο μεγαλύτερος Έλληνας συνθέτης Μάνος Χατζιδάκις ότι η παρέα του ήταν παιδιά 15-16-17-18 χρονών;».

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Αυτοί οι λίγοι και συγκεκριμένοι που καθημερινά διαστρεβλώνουν όλα όσα αποδεικνύονται στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, όπου διεξάγεται η δίκη με κατηγορούμενο τον κ. Δημήτρη Λιγνάδη, έκαναν το ίδιο, αφού διαστρέβλωσαν και μία ερώτηση μου, στην οποία ρώτησα ένα διακεκριμένο δικηγόρο – θεατρόφιλο, φίλο του κ. Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο προσπαθούν να παρουσιάσουν ότι στο περιβάλλον του είχε νεαρά ανήλικα άτομα, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ, «αν όλοι οι  μεγάλοι δάσκαλοι του θεάτρου, της μουσικής και των τεχνών είχαν στο περιβάλλον τους, αφού ήταν δάσκαλοι – καθηγητές, όπως ο Δημήτρης Λιγνάδης, νεαρά ανήλικα άτομα;».

Οι διαστρεβλωτές της αλήθειας, ενώ εγώ στην ερώτησή μου χρησιμοποίησα εκτός του Μάνου Χατζιδάκη, τον Κουν, τον Λαζάνη, τον Κατσέλη, αλλά και άλλους διδασκάλους της θεατρικής τέχνης, αυτοί ενορχηστρωμένα και στα συγκεκριμένα sites διαστρέβλωσαν την ερώτηση μου, αποκρύπτοντας ότι η ερώτηση αυτή αφεώρα και άλλους διδασκάλους της θεατρικής τέχνης, όπου αναφερόμουν στους μαθητές τους, αφού αναφερόμουν και στους μαθητές του κ. Δημήτρη Λιγνάδη, όπου αυτός δίδαξε, και συγκεκριμένα στο Αρσάκειο, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, αλλά και στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Οι συγκεκριμένοι, που έχουν μηνυθεί και έχουν δεχθεί και αγωγές από εμένα, βρήκαν κάποιους πρόθυμους παρουσιαστές και ασήμαντους ηθοποιούς, για να σχολιάσουν αυτή την ψευδή είδηση που διέδωσαν, και να χρησιμοποιήσουν το όνομά μου, για να τους προσέξει ο κόσμος.

Από την εποχή ακόμη και του Σωκράτη και του Πλάτωνα, το περιβάλλον των μεγάλων δασκάλων ήταν κυρίως ανήλικα άτομα.

Αντί όλοι αυτοί να δημοσιοποιήσουν το προφανές γεγονός, ότι το Δικαστήριο και ο Εισαγγελέας «καταζητούν» εδώ και ημέρες, για να φέρουν στο δικαστήριο δια της βίας, το τρίτο δήθεν θύμα του Λιγνάδη, τον σαραντάχρονο πελάτη του κυρίου Βλάχου, παραπληροφορούν την κοινή γνώμη με ασήμαντα γεγονότα.

Αθήνα, 13/05/2022

Με εκτίμηση,

Αλέξιος Κούγιας»

 


Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις