ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Πήλιο: Ύποπτο για τη δολοφονία του Δημήτρη Κουτλάγκα κάλεσε για κατάθεση η Ανακρίτρια Βόλου

Ένα στημένο σκηνικό που “έδειχνε” τροχαίο, ξεσήκωσε τους συγγενείς του εστιάτορα Δημήτρη Κουτλάγκα 47 χρόνων, που ξεκίνησαν την έρευνα για να βρουν την αλήθεια. Δύο φίλοι του, που ήταν μαζί το απόγευμα της 4ης Φεβρουαρίου 2021 έξω από το χωριό του, Αργαλαστή, τον άφησαν βαριά τραυματισμένο στο Κέντρο Υγείας του χωριού, χωρίς να απαντήσουν στα ερωτήματα των γιατρών για το τι είχε συμβεί.

Στη μητέρα του ισχυρίστηκαν πως είχε πέσει θύμα τροχαίου με τη μηχανή του στον επαρχιακό δρόμο Αργαλαστής – Λεφοκάστρου, μία έρημη περιοχή, χωρίς κατοικίες και κάμερες.

Όταν συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο σημείο που τους υπέδειξαν, δεν εντόπισαν τη μηχανή του Δημήτρη και από εκεί ξεκίνησε το θρίλερ. Ώρες αργότερα, κάτοικοι του χωριού που περνούσαν από τον ίδιο χώρο, τη βρήκαν στην άκρη του δρόμου, με τα προσωπικά του αντικείμενα τοποθετημένα σ’ αυτήν. Ακόμα και τα κλειδιά της μηχανής του βρίσκονταν στην τσέπη του μπουφάν του, που ήταν άθικτο και προσεκτικά τοποθετημένο.

Κάλεσε ύποπτο η Ανακρίτρια Βόλου

Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, μέσα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, η Ανακρίτρια του Βόλου κάλεσε για ανωμοτί κατάθεση, έναν από τους τρεις φίλους του άτυχου Δημήτρη, που βρισκόταν μαζί του, λίγη ώρα πριν χάσει τη ζωή του, καθιστώντας τον ύποπτο για ανθρωποκτονία, καθώς έχουν προκύψει σοβαρές ενδείξεις ότι δεν πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα, αλλά για δολοφονία.

Το ενδιαφέρον του Μπόρις Τζόνσον

Ο αγώνας της χαροκαμένης μάνας για να μάθει την αλήθεια, συγκινεί. Η ίδια διατηρεί στην Αργαλαστή μία γνωστή ταβέρνα με ιστορία περίπου ενός αιώνα και διάσημους πελάτες. Ανάμεσά τους, ο μπασίστας του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Pink Floyd, Ρότζερ Γουότερς, αλλά και ο Βρετανός Πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον. Ο τελευταίος μάλιστα ενδιαφέρθηκε για τον “φίλο” του Τζίμη, προτείνοντας τη μεταφορά του στην Αγγλία για αποθεραπεία.

Η τραγική μάνα Νικολέτα Κουτλάγκα, με δάκρυα στα μάτια μίλησε στην κάμερα του “Τούνελ” για τον άδικο χαμό του γιου της. “Να είμαι η τελευταία μάνα που κλαίει το παιδί της. Μου έλεγε “μάνα δε θα σ’ αφήσω ποτέ” και έφυγε χωρίς να το θέλει. Από μικρός ήθελε να μείνει στο μαγαζί και να το δουλέψουμε μαζί.”

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις