ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Έντονο το ενδιαφέρον για την αυριανή «Ημέρα Καριέρας» στη Λάρισα – 45 επιχειρήσεις προσφέρουν 1500 θέσεις εργασίας – Στις 1300 ήδη οι προεγγραφές

Εξαιρετικά μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει πολίτες για την «Ημέρα Καριέρας» που διοργανώνει αύριο Σάββατο 14 Μαΐου στη Λάρισα και ειδικότερα στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial (Λεωφόρος Φαρσάλων 182), η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Η 5η Ημέρα Καριέρας θα ξεκινήσει τις εργασίες της από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ το παρών θα δώσει ο διοικητής του Οργανισμού κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης.

Ο στόχος της εκδήλωσης είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Σύμφωνα με την περιφερειακή διευθύντρια Θεσσαλίας της ΔΥΠΑ, κα Όλγα Τσιούρβα, με την οποία επικοινώνησε το onlarissa.gr, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής έχει υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον από τους πολίτες, καθώς ήδη έχουν γίνει πάνω από 1300 προεγγραφές, ενώ συμμετέχουν 45 επιχειρήσεις οι οποίες προσφέρουν 1500 θέσεις εργασίας. Αυτές αφορούν διάφορες ειδικότητες, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών, χωρίς να είναι απαραίτητο κάποιο προκαθορισμένο ραντεβού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ, θα παρέχουν στους ανέργους και σε όσους αναζητούν εργασία, πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΕΔΩ

Προκειμένου δε, να διευκολυνθεί η μετακίνηση ανέργων στην εκδήλωση, η ΔΥΠΑ θα παρέχει δωρεάν μεταφορά μεταξύ της Κεντρικής Πλατείας Λάρισας και του ξενοδοχείου Grecotel Larissa Imperial με το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας, με ενδιάμεσες στάσεις και με συχνότητα δρομολογίων ανά τριάντα λεπτά από τις 10:00 έως τις 18:00.

 Αθανασία Παύλου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες