Life & Style

Eurovision 2022-Αμάντα Γεωργιάδη: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο Τιρκουάζ Χαλί

Η Αμάντα Γεωργιάδη, εδώ και μία εβδομάδα, βρίσκεται στο Τορίνο της Ιταλίας, προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα για την εμφάνιση της στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, την Τρίτη 10 Μαΐου.

Το απόγευμα της Κυριακής, η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διαγωνισμό καθώς και οι καλλιτέχνες από τις 40 χώρες που λαμβάνουν μέρος, εμφανίστηκαν στην επίσημη εκδήλωση που διοργανώνεται στο μαγευτικό παλάτι La Venaria Reale, στο Τορίνο.

Με την εμφάνιση των φετινών συμμετεχόντων στο Τιρκουάζ Χαλί (Turquoise Carpet), που έχει αλλάξει χρώμα από κόκκινο λόγω του χορηγού της διοργάνωσης, δίνεται το σύνθημα για την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας της 66ης Eurovision.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα, δημιουργία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Celia Kritharioti, περπάτησε στο Τιρκουάζ Χαλί ευδιάθετη, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η τραγουδίστρια συνομίλησε με τους Ιταλούς παρουσιαστές της εκδήλωσης και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εντός του κτιρίου, στέλνοντας ένα μήνυμα στη γιαγιά της στην Ελλάδα, «Σε αγαπώ γιαγιά!».


Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις