ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: «Οργασμός» εργασιών για το νέο κυκλικό κόμβο που κατασκευάζεται σε Κύπρου, Νικηταρά, 23ης Οκτωβρίου – Τι να προσέξουν οι οδηγοί (φωτο)

Ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη οι εργασίες του Δήμου Λαρισαίων για τη διαμόρφωση κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Κύπρου, Νικηταρά, 23ης Οκτωβρίου και 28ης Οκτωβρίου, στη Λάρισα.

Υπενθυμίζεται ότι η κατασκευή του κυκλικού κόμβου εντάσσεται στο μεγάλο έργο της ανακατασκευής των οδών Κύπρου, Νικηταρά, Αυξεντίου, 23ης Οκτωβρίου, Βενιζέλου με προυπολογισμό 2,6 εκατ. ευρώ και χρηματοδότηση με 1 εκατ. ευρώ από το Πράσινο Ταμείο και 1,6 εκατ. από πόρους του Δήμου.

Όπως είναι γνωστό, τα έργα έχουν ξεκινήσει από την οδό Ογλ, η οποία ανακατασκευάζεται, με τις εργασίες να συνεχίζονται.

Από σήμερα υλοποιούνται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή του νέου κυκλικού κόμβου από την Τρίτη 3 Μαϊου 2022 έως και την Τρίτη 21 Ιουνίου καθ’ όλο το 24ωρο. Κατά τη διάρκεια των εργασιών για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου. Οι υφιστάμενοι φωτεινοί σηματοδότες θα τίθενται σταδιακά εκτός λειτουργίας και η εκ περιτροπής κυκλοφορία θα διεξάγεται με προσωρινούς (εργοταξιακούς) σηματοδότες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, σύμφωνα με την υφιστάμενη μελέτη.

Ταυτόχρονα παρατείνονται έως την ολοκλήρωση των εργασιών οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό ΟΓΛ (από Νικηταρά έως 31ης Αυγούστου) καθ’ όλο το 24ωρο.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες