ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Νοσηλεύτηκαν με κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Λάρισας και πέρασαν δύσκολα – Πλέον το βροντοφωνάζουν: «Το έχω ξεπεράσει…» (βίντεο)

«Ένα “διαφορετικό” αισιόδοξο βίντεο από την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Δείχνει τη σημασία της συνολικής αντιμετώπισης των ασθενών με κορωνοϊό, από την νοσηλεία, την παρακολούθηση, μέχρι την αποκατάστασή τους», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Καθηγητής Πνευμονολογίας κ. Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης και παράλληλα ευχαριστεί τους ασθενείς που μοιράστηκαν αυτή την σοβαρή τους περιπέτεια με όλους μας.

Συγκεκριμένα συμπληρώνει: «Ευχαριστώ πρώτα τους ασθενείς που δέχθηκαν να μοιρασθούν τις εμπειρίες τους , όλους τους συνεργάτες της κλινικής και τη Νάλια Ζήκου για τη δημιουργία αυτού του βίντεο. Τώρα είναι διαθέσιμο για όποιον θέλει να το προβάλει ή να το κοινοποιήσει!».

Οι ασθενείς που εμφανίζονται στο βίντεο πραγματικά συγκινούν μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας τους νοσηλευόμενοι στο ΠΓΝΛ με covid, αλλά κυρίως τώρα που ξεπέρασαν το πρόβλημα στέλνουν ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας: «Το έχω ξεπεράσει».

41χρονος πρώην ασθενής αναφέρει: «πέρασα δύσκολα, έκανα αιμόπτυση και νοσηλεύτηκα στο Πανεπιστημιακό». Σε άλλη κατάθεση ψυχής αναφέρεται: «Ήμουν 17 μέρες στην εντατική και για 55 μέρες νοσηλεύτηκα». Άλλος πρώην ασθενής αναφέρει: «Μετά από πέντε μήνες είμαι καλά, περπατάω 8 χλμ, έχω δυνάμεις το έχω ξεπεράσει».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες