ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Με μηνύματα κατά της φτώχειας και του πολέμου, ο σημερινός εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς στη Λάρισα (φωτό – βίντεο)

Με μηνύματα κατά της φτωχoποίησης της κοινωνίας αλλά και κατά του πολέμου, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής στη Λάρισα δύο συγκεντρώσεις με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Ο μεγάλος όγκος των συγκεντρωμένων ήταν και πάλι στην Κεντρική πλατεία, στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου, με τον πρόεδρο Γιάννη Σκόκα να τονίζει μεταξύ άλλων πως «το διαχρονικό μήνυμα την Πρωτομαγιάς ήταν και είναι να δυναμώσει ο οργανωμένος, συλλογικός αγώνας, να δυναμώσει η πάλη των εργαζομένων για τα δικά τους δίκαια, για να διεκδικήσουν την ζωή που τους αξίζει . Το μήνυμα αυτής της τόσο σημαδιακής ημέρας είναι πως οι εργαζόμενοι διαθέτουν αστείρευτή δύναμη, ακαταμάχητη. Ότι τελικά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο κ. Σκόκας ζήτησε την πλήρη απεμπλοκή της χώρας μας από τον πόλεμο στην Ουκρανία, τονίζοντας πως με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα γίνεται στόχος.

Δείτε τι δήλωσε στο onlarissa.gr

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση:

Στην πλατεία Ρήγα Φεραίου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ όπου συμμετείχαν διάφοροι επιστημονικοί φορείς. Παρόντες ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Βασίλης Πινακάς και ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Παναγιώτης Νταής.

Σε δήλωσή του στο onlarissa.gr ο πρόεδρος του τμήματος κ. Μιχάλης Τζιατζιάς ζήτησε αυξήσεις στους μισθούς ώστε να σταματήσει η φτωχοποίηση και της μεσαίας αστικής τάξης.

Δείτε τι είπε:

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση:

Μετά το πέρας των ομιλιών και στις δύο συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων, ενώ ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Λάρισας.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες